Icelandair introduceert Team Iceland Stopovers rondom WK voetbal

Icelandair heeft vandaag de Team Iceland Stopover gelanceerd, een selectie van 90-minuten durende stopovers rondom het naderende wereldkampioenschap voetbal. De Team Iceland Stopovers zijn mede samengesteld door het nationale voetbalteam van IJsland en gratis voor alle trans-Atlantische passagiers van Icelandair.

IJsland naar het WK

Na een weergaloos optreden tijdens het Europees Kampioenschap in 2016 wist IJsland zich als kleinste land ooit te kwalificeren voor deelname aan het wereldkampioenschap voetbal. Een uniek en historisch moment in de voetbalgeschiedenis van IJsland, dat Icelandair als sponsor van het eerste uur deze zomer graag viert met haar passagiers.

 

 

Team Iceland Stopover

Tijdens de 90-minuten Team Iceland Stopovers kunnen reizigers van alle leeftijden in de voetstappen treden van de sterspelers van IJsland aan de hand van speciaal ontwikkelde excursies. De Team Iceland Stopovers zijn mede samengesteld door de spelers van het nationale mannen- en vrouwenteam en geven een uniek kijkje in hun persoonlijke leven en de rijke voetbalgeschiedenis van IJsland. Net zoals de spelers op het veld kun je in 90 minuten veel meemaken, reden temeer om het meeste uit je reis te halen met de Team Iceland Stopover.

 

 

Aron Gunnarsson, aanvoerder van het nationale mannenteam van IJsland: “Onze bijzondere teamspirit zit diep geworteld in onze IJslandse geschiedenis: er zijn veel unieke ervaringen en tradities die ons als team hebben gebracht waar we nu zijn. We nodigen alle fans en reizigers uit om dit zelf te ervaren en ontdekken tijdens een Team Iceland Stopover op hun volgende trans-Atlantische reis”.

Stopover Buddy

Van mei tot en met eind juni 2018 bieden de Team Iceland Stopovers een unieke mix van voetbal, cultuur, fitness en wellbeing. Om passagiers te verzekeren van een authentieke ervaring en een persoonlijke kennismaking met de voetbalcultuur in IJsland, worden alle stopovers gehost door een special guest uit de voetbalwereld of een “Stopover Buddy”, een medewerker van Icelandair met passie voor IJsland én voetbal.

Björgólfur Jóhansson, President en CEO van Icelandair voegt toe: “Als trotse sponsor van de nationale teams, vinden we het fantastisch om het succes van onze spelers deze zomer te vieren met de Team Iceland Stopover. We werken continue aan het verbeteren van onze klantervaring en we hopen onze passagiers een unieke ervaring te kunnen geven met deze stopovers. Niet alleen kunnen onze passagiers meer te weten komen over ons legendarische team, we hebben de programma’s persoonlijk samengesteld met de spelers zodat je echt in hun voetstappen kunt treden.”

Een overzicht van het Team Iceland Stopover aanbod:

  • Support like an Icelander: De teams van IJsland hebben een unieke band met hun supporters en aanvoerders Aron Gunnarsson en Sara Björk Gunnarsdóttir weten dit als geen ander. Dat is waarom zij lucky fans de mogelijkheid bieden om een wedstrijd van het nationale mannen- en vrouwenteam bij te wonen én te leren aanmoedigen, Icelandic style.
  • Relax like a Pro: Na geschiedenis te hebben geschreven met het eerste goal voor IJsland tijdens een groot toernooi, weet middenvelder Birkir Bjarnason als geen ander dat relaxen ook een belangrijk onderdeel vormt van iedere training. Hij nodigt reizigers uit om zijn favoriete, lokale wellness hotspot uit te proberen bij Laugarvatn Fontana voor een ‘Relax like a Pro’-sessie in de geothermische baden, de sauna of tijdens een duik in het meer.
  • Train the Icelandic Way: Internationale sterspeelster Dagný Brynjarsdóttir is een expert op het gebied van trainen, zowel op als naast het veld. Vergeet zweten en zwoegen in de sportschool en ervaar hoe ongelofelijk mooi en inspirerend een outdoor trainingssessie with a view in IJsland kan zijn.
  • Footballing Family: Voetbal is een familieaangelegenheid in IJsland. Op de legendarische Breiðablik Academy zijn veel van de nationale spelers hun carrière op jonge leeftijd begonnen. Premium League-ster Jóhann Berg is een van die spelers en jonge reizigers kunnen op de academie een speciale 90-minutende durende trainingssessie volgen in Jóhann’s voetstappen.
  • Goal in One: Voetbal is niet de enige sportieve passie van middenvelder Gylfi Sigurðsson, hij houdt ook van golfen (op hoog niveau). In dit stopoverprogramma kunnen reizigers spelen op een van Gylfi’s favoriete golfbanen onder leiding van een golf pro.

De unieke Team Iceland Stopovers zijn beschikbaar voor trans-Atlantische passagiers van Icelandair van mei tot en met eind juni 2018.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.