De nieuwe zaklamp van Olight

De nieuwe zaklamp van Olight, S2R Baton II, heeft een reikwijdte van 135 meter en dat is behoorlijk voor een zaklamp ter grootte van een wijsvinger. Dankzij de TIR lens geeft de lamp een buitengewoon strakke lichtbundel en superscherp beeld. De S2R is shockproof waardoor je hem probleemloos een keer vanaf tafelhoogte kunt laten vallen.

De Olight S2R II heeft vijf lichtstanden, variërend van 0,5 tot 1150 lumen. De fade-in fade-out dimfunctie bij de hoge lichtstanden voorkomt dat je wordt verblind als je de lamp aanzet. Een driekleurige LED-indicator (groen, oranje, rood) in de schakelaar geeft aan hoeveel energie de accu nog heeft in de desbetreffende lichtstand. De maximale brandduur is 60 dagen.

 

 

Waterdicht

Opladen gaat heel eenvoudig dankzij de magnetische oplader: je klikt hem op de achterkant en het laden kan beginnen. De platte USB laadkabel met LED indicator is compatible met andere Olight-modellen. Dankzij de magneet aan de achterkant kun je de zaklamp ook handsfree gebruiken.

 

 

Met de riemclip kun je de zaklamp aan je riem of tas bevestigen, maar je kunt hem ook gemakkelijk in je broekzak meenemen. De behuizing is van geanodiseerd aluminium dat beschermt tegen krassen of stoten, de innovatieve textuur geeft een uitstekende grip. Omdat deze zaklamp waterdicht is volgens de IPX8-norm, kan hij gewoon een tijdje in het water liggen zonder stuk te gaan.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.