Dit zijn de meest voorkomende pechgevallen met de auto

De winter begint alweer bijna en het onstuimige weer zorgt voor veel onrust op de Nederlandse wegen. En als je veel onderweg bent, dan zal je vast weleens met pech langs de kant van de weg hebben gestaan. Ongeacht of dit wel of niet door eigen toedoen is ontstaan, het komt altijd ongelegen en kan voor veel ongemak zorgen. Met welke pechgevallen hebben Nederlanders dan het meest te maken? Dit is de top vijf:

  • Lege accu (36%)
  • Lekke band (14%)
  • Buitengesloten (5%)
  • Geen brandstof (2%)
  • Verkeerd getankt (1%)

 

 

Auto’s worden steeds slimmer en innovatiever, en wij Nederlanders ook, maar toch heeft maar liefst 42 procent van de Nederlanders geen idee wat er mis is met hun auto als de auto niet start of simpelweg niet verder wil rijden. Ook krijgt Allsecur de laatste jaren steeds meer meldingen over een navigatie die niet meer werkt of een defecte airco.

 

 

Tegenwoordig regelen we álles via onze smartphone, dus waarom niet ook bij pech onderweg even je app erbij pakken? Zo kun je met de Allsecur Pechhulp on Demand app hulp krijgen bij pech waar en wanneer je maar wil, zonder dat je hier een abonnement of lidmaatschap voor hoeft af te sluiten. Je betaalt dus alleen als je gebruikmaakt van de pechhulp en alleen de kosten van het soort pech dat je hebt. Zo kun je al snel 100 euro per jaar besparen!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.