KLM opent eerste deel nieuwe Crown Lounge

KLM heeft vandaag het eerste deel van de nieuwe KLM non-Schengen Crown Lounge op Schiphol geopend voor haar klanten. De lounge kent een geheel nieuwe inrichting en uitstraling. De ultieme klantbeleving is hierbij het uitgangspunt. De lounge is voorzien van de nieuwste technologieën, innovaties en een hoogwaardig service- en cateringniveau. In een tijdelijke set-up kan de klant daar nu al van genieten. De verbouwing van het tweede deel van de lounge gaat door tot aan de feestelijke opening in de zomer van 2019, het jaar dat KLM haar 100e verjaardag viert.

De internationale KLM Crown Lounge ligt tussen de E- en F-pier op Schiphol. Het is een lounge voor KLM’s belangrijke klanten die intercontinentaal vliegen. Dankzij de nieuwe indrukwekkende ingang aan de Holland Boulevard is de lounge gemakkelijk te vinden. Klanten kunnen de lounge betreden via de roltrap of lift, worden persoonlijk welkom geheten door personal lounge assistenten en kunnen snel toegang krijgen door hun boarding pass bij de self-service automaten te scannen. De loungefaciliteiten bevinden zich op de tweede en op de, compleet nieuw opgeleverde, derde verdieping.

 

 

KLM wil de aantrekkelijkste lounge ter wereld neerzetten; een bestemming op zichzelf. Het nieuwe loungeconcept sluit naadloos aan op KLM’s strategie waarin ultieme gastvrijheid, innovatie en een perfecte klantenservice centraal staan. De gerenoveerde lounge biedt KLM een unieke kans om haar langdurige relatie met bestaande klanten een impuls te geven en nieuwe klanten te verwelkomen. We starten nu met de verbouwing van het tweede gedeelte van de lounge. Na de feestelijke opening in de zomer van 2019 is de KLM non-Schengen Crown Lounge helemaal klaar om klanten een bijzondere en gedenkwaardige beleving te bezorgen. Boet Kreiken, EVP Customer Experience

Nieuwe service- en cateringconcepten

Nieuwe concepten voor bijvoorbeeld eten en drinken, de keukeninrichting, de logistiek, de digitale innovaties zoals selfservicetoegang, èn de vernieuwde serviceverlening van het loungepersoneel, dragen bij aan de persoonlijke beleving. KLM bouwt hierdoor de lounge van de toekomst.

Nieuw decor en inrichting die inspelen op klantbehoefte

Het nieuwe decor van de KLM non-Schengen Crown Lounge is erop gericht klanten een volledig nieuwe ervaring te bezorgen. KLM heeft hiervoor verschillende zones ingericht om aan de uiteenlopende wensen en behoeften van klanten te voldoen: om te werken, om te relaxen, om te eten en te drinken en voor entertainment en fine-dining. De capaciteit wordt verhoogd om de verwachte groei van (intercontinentale) loungebezoekers in de toekomst te ondervangen. Na de totale verbouwing biedt de lounge circa 1.500 zitplaatsen ten opzichte van de 800 in de voormalige lounge en heeft straks een oppervlakte van 6.800 m² ten opzichte van 3.600 m² nu.

 

 

De zone “Polder” is sinds vandaag al geopend en kent een tijdelijke inrichting om voor extra zitruimte – en daarmee voor een hogere capaciteit – te zorgen totdat de verbouwing in de zomer van 2019 is afgerond. Klanten kunnen eveneens vanaf vandaag al genieten van de Dutch Mountain voor entertainment, en van de nieuwe bar in de Sky-zone op de derde verdieping.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.