WOW air geeft 50% korting op tickets naar IJsland en Noord Amerika

WOW air geeft het perfecte Kerstcadeau! Met maar liefst 50% korting op tickets naar IJsland en Noord Amerika hoef je niet lang meer na te denken over wat je onder de boom legt. Ervaar het Noorderlicht in IJsland, ga skiën in Canada of ga shoppen in New York City.

Mensen geven steeds meer om ervaringen in plaats van materiële zaken. De IJslandse airline WOW air speelt hier op in en biedt reizigers 50% korting op vluchten van en naar geselecteerde bestemmingen met de promocode WOWXMAS. De voordelige tarieven zijn beschikbaar voor boekingen vanaf vandaag tot 16 december middernacht met reisdata tot en met 31 maart 2019. Wees er dus snel bij!

 

 

Naast de thuisbasis van WOW air in IJsland geldt de halve prijs voor tickets ook op vluchten naar Boston, Washington DC, New York City, Los Angeles, Orlando, Chicago, Pittsburgh, San Francisco, St. Louis, Montreal, Vancouver en Toronto. De korting geldt voor vertrek vanaf zowel Amsterdam als Brussel. Retourtickets naar IJsland zijn bijvoorbeeld al beschikbaar vanaf 54,99 euro en naar New York City vanaf 139,99 euro!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.