The North Face introduceert 3 expeditie films

The North Face heeft het afgelopen winterseizoen samen met zijn atleten wederom hard gewerkt aan het uitdragen van het motto Athlete Tested, Expedition Proven. Dat harde werken zien we terug in drie films die we graag met je delen! Atleten bezoeken de koudste plekken, beklimmen de meest afgelegen toppen ter wereld en gaan de strijd aan met de natuur. The North Face introduceert drie expeditie films: Pobeda, Antarctica en Frozen Mind.

Pobeda

The North Face® presenteert ‘Pobeda’, het verhaal van de Italiaanse alpinisten Simone Moro en Tamara Lunger en hun reis naar het arctische Siberië. Ze bezoeken de koudste plekken op aarde.

 

 

Het duo bereist dit verlaten landshap voor een winterse beklimming van Pik Pobeda, met 3.003 meter de hoogste berg in Siberië. Beide klimmers genoten van de expeditie, ondanks de zware omstandigheden. Simone Moro: “Deze plek was anders, onvoorspelbaar”.

Antarctica

Begin november verscheen Antarctica. In de film volgt de kijker zes The North Face-atleten Jimmy Chin, Alex Honnold, Savannah Cummings, Anna Pfaff, Conrad Anker en Cedar Wright op hun reis naar Queen Maud Land in Antarctica. Het doel: het beklimmen van de zes toppen van de ‘Wolf’s Jaw’. In de trailer zie je de schitterende uitzichten, het apocalyptische landschap en volg je de fysieke uitdagingen die horen bij het beklimmen van enkele van de meest afgelegen toppen ter wereld.

 

 

Frozen Mind

Er wachten steile en uitdagende afdalingen op Victor de Le Rue en Pierre Hourticq. Op snowboard dan wel op ski’s: met de vele smalle geulen en spiegelgladde ijsvlaktes met windsnelheden tot 60 km per uur, begint de pret eigenlijk pas goed! En omdat er altijd nog tijd is een kleine schans op te werpen, hoort bij deze jongens de sneeuwschop tot de freeride-standaarduitrusting, naast de nieuwste The North Face Steep Series-collectie.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.