Kies voor een onvergetelijk 3 generaties vakantie in Zuid Rhodos

Er is een nieuwe trend op de vakantie markt en dit is de 3 G (Generaties) vakantie. Niets hecht meer aan een gezin beter samen dan ’quality time’ met elkaar door te brengen. Een vakantie, is de perfecte omgeving hiervoor. Met de groeiende trend voor 3G vakanties, is er een enorme verscheidenheid aan opties ontstaan.

In Griekenland zijn er verschillenden plekken geschikt voor een 3G vakantie maar de eerste plek die op ons gedachten komt, is het eiland van Rhodos en voornamelijk het zuidelijk gedeelde van het eiland. Hierbij willen we u uitleggen de pluspunten van een 3 generaties vakantie op Rhodos.

 

 

Iedereen kent min of meer het eiland van Rhodos en veel van u hebben al eerder een bezoek gebracht op dit prachtig eiland. Maar zuid Rhodos, en de mogelijkheden hiervan, is redelijk onbekend. In het zuiden van Rhodos zijn de laatste jaren enkele luxe resorts geopend die een ander soort vakantie op het eiland bieden. Voor Beach life met strandduinen als achtergrond, nieuwe luxe resorts en boutique hotels, voor wandelingen onder de Akropolis van Lindos, excursies naar schilderachtige dorpjes.

Met de aantrekkelijkheid eindeloze stranden van Kalathos tot Prasonisi en de "hoofdstad" een soort eiland— midden op het eiland — Lindos, ten zuiden kant van Rhodos is een zelfstandige zomer bestemming voor liefhebbers van luxe ´back to basics´ vakanties. In dit zuid deel van het eiland Rhodos zijn enkele van de mooiste en meest ongerepte stranden van Griekenland te vinden. In wezen is dit een bijna uniform kilometerslang zandstrand. Breng een bezoek naar Kiotari, als u veel mensen en watersporten zoekt, of ga in Gennadi op zoek naar uw eigen privé à la carte stukje zandstrand.

 

 

Breng een bezoek naar de Mohito bay en zwem daar in kristalhelder water of ga naar Lachania als u trek heeft voor gehaktballen en gefrituurde aubergines. In Prasonisi u zou verbaast staan door de spelletjes van de natuur: aan de ene kant de zee, aan de andere kant absolute rust – surfers komen hier van over de hele wereld om te genieten van een perfect omgeving om te surfen. Als u nog dichter bij de natuur wilt komen, ga op zoek naar St. Paul (of St. George), de meest exotische stranden van Rhodos met kilometer lang van zandduinen en ceders. Als u nu van natuur of watersport houd maar ook van wandelingen op zandstranden en prachtige plaatsen bezoeken zoals Lindos stad dan biedt zuid Rhodos genoeg mogelijkheden voor alle 3 generaties aan hun eigen stuk paradijs te vinden op het Griekse eiland van de zon.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.