Bewonder het panoramische uitzicht bij de 2018 Rhodos International Marathon

Een weg langs het eindeloze blauw van de Egeïsche zee en de middeleeuwse muren van Rhodos-stad.

 Het eiland Rhodos herinnert aan de zonnige dagen, blauwe zee, middeleeuwse kastelen en oudheden. En het is daarbuiten ook het wondere toneel van de idyllische zee. Rhodos biedt onderdak aan een belangrijke gebeurtenis, een marathon en een halve marathon, te trotseren door duursporters, terwijl de gasten royaal worden verwelkomt.

Unesco World Heritage Site


Op zondag 29 april 2018, zullen de renners de kans krijgen om een ​​vlakke race met een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee te lopen, langs de kust en de middeleeuwse muren die ervoor hebben gezorgd dat de stad Rhodos is uitgeroepen tot Unesco World Heritage Site.

 

 


De internationale Rhodes Marathon wordt georganiseerd door de Zuid-Egeïsche regio en het lokale departement van de Griekse atletiekfederatie met de steun van de gemeente Rhodos en de Associatie van Hotels.

Het is volledig geaccrediteerd door AIMS, de Association of International Marathons. Naast de Marathon en Halve Marathon zijn er nog, 5 km races, 10 km en een 1000 meter race voor kinderen beschikbaar, dit verstrekt meer keuzemogelijkheden aan de renners.

 

 


Alle races starten en eindigen in het centrum van de stad, aan het Eleftherias-plein, en passeren, zonder een auto, de belangrijkste bezienswaardigheden langs de hele route.


Last but not least wordt het legendarische pastafeest van de race zaterdagavond gehouden en is het gratis voor alle hardlopers, wat een uitstekende gelegenheid biedt om te socializen met hardlopers uit 15 verschillende landen en te ontspannen voor de grote dag.
ΤUI België biedt complete Rhodos-reispakketten speciaal ontworpen voor de marathon van Rhodos

of u kunt een e-mail sturen naar visitgreece@visitgreecebenelux.nl of bellen naar 020-6248786.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.