Dit zijn de eindjaarsaanbiedingen bij Jet Airways

Jet Airways kondigt aantrekkelijke tarieven aan naar India. De internationale full-service luchtvaartmaatschappij biedt kortingen die oplopen tot 30% op de geldende tarieven. Zo maakt Jet Airways vliegen naar en in India tijdelijk extra voordelig.

Met het oog op de komende feestdagen, die dit jaar bijzonder gunstig zijn voor een lange of korte winterbreak, biedt Jet Airways haar gasten zeer aantrekkelijke kortingen op binnenlandse en internationale vluchten. De actieperiode voor boekingen loopt van 5 t/m 11 december a.s.

 

 

Tijdens deze wereldwijde ‘Happy holidays year-end global sale’ biedt de airline kortingen tot 30% op de basistarieven in zowel Premiere als Economy class. En zowel op haar eigen vluchten als die in codeshare met partners KLM en Air France. Consumenten wordt geadviseerd om zich te informeren over de geldende boekingsvoorwaarden.

 

 

Raj Sivakumar, Senior Vice-President – Worldwide Sales & Distribution, Jet Airways, zegt: “De naderende periode van feestdagen biedt ons een goede gelegenheid om onze gasten te verrassen op ‘happy holidays’ aanbiedingen. De hoge kortingen zullen zonder twijfel in de smaak vallen en hen de mogelijkheid bieden om een van de vele bestemmingen in ons routenet te bezoeken en beleven.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.