Skiën tussen superhelden in Ischgl

In Ischgl (Oostenrijk, Tirol) skiën wintersporters vanaf januari tussen superhelden. Van 7 tot 11 januari 2019 organiseert de lifestyle bestemming de 26e editie van het open-air event ‘Shapes in White’. Dit jaar is het thema superhelden en gaan 10 beeldhouwers en kunstenaars aan de slag om er weer een indrukwekkende galerie van te maken. De enorme kunstwerken zijn ware blikvangers op de piste van de Silvretta Arena. Wintersporters kunnen de sculpturen gratis bewonderen tot begin mei.

Spiderman, Batman, the Joker of Superman en andere superhelden komen deze winter tot leven op de piste van de Silvretta Arena. Tien internationale beeldhouwers gaan vanaf 7 januari aan de slag om imposante kunstwerken te creëren tijdens het jaarlijkse ‘Shapes in White’ event.

 

 

De kunstenaars transformeren het skigebied in vijf dagen tot een open-air galerie van superhelden in indrukwekkende poses tot 10 meter hoog. Op 11 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Het begin van ‘Shapes in White’

26 jaar geleden vroegen de inwoners van Ischgl zich af ‘’Wat gaan we doen met al deze sneeuw?’’. Vanaf dat moment is het kunstproject ‘Shapes in White’ geboren!

 

 

Sindsdien wordt er ieder jaar een nieuw thema bedacht en sturen beeldhouwers van over de hele wereld hun ontwerpen in. Vervolgens worden de 10 beste inzendingen genomineerd om de sneeuw- en ijssculpturen te creëren in de Silvretta Arena en kans te maken op een podium plek.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.