Spectaculaire opening winterseizoen Ischgl in beeld

Na een skidag met goede sneeuwcondities opende niemand minder dan Jason Derulo dit weekend het wintersportseizoen van Ischgl (Tirol) met een openluchtconcert voor 18.000 uitzinnige fans. Met nummers als ‘Colors’ (de officiële Coca-Cola-WK 2018 hit), ‘In My Head’, ‘Want To Want Me’ en zijn debuutsingel ‘Whatcha Say’ wist de zanger het enthousiaste publiek flink op te zwepen.

Twee dagen eerder, op donderdag 22 november gingen de skiliften van de Silvretta Arena voor het eerst open dit nieuwe seizoen. Dankzij de verse sneeuw en goede piste-preparatie kon er volop worden geskied.

Season Line up:

Het openingsconcert van Jason Derulo is nog maar het begin van een winterseizoen vol muziekevenementen in Ischgl. Zo vindt er op paaszondag 21 april het Top of the Mountain Easter Concert plaats met de Duitse singer-songwriter Johannes Oerding. Op het international Spring Snow Festival in Alp Trida zal de Duitse zangeres Sarah Connor, bekend van de Top 10-hit ‘From Sarah With Love’, op 28 april haar tophits ten gehore brengen.

 

 

Rocklegende Lenny Kravitz sluit het winterseizoen in de lifestyle bestemming op dinsdag 30 april tijdens het legendarische Top of the Mountain Closing Concert. De Amerikaanse rocklegende neemt de wintersport- en muziekfans mee naar het hart van het skigebied op 2.300 meter hoogte om daar de seizoen finale te vieren tijdens een openluchtconcert. Het concert start om 13:00 uur en is gratis bij te wonen voor wintersporters met een geldige skipas. Dankzij de hoge ligging is het skigebied geopend tot 1 mei 2019.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.