Bezoek de sfeervolle Kerst-Cadeau Markt in Centrum Heemstede

Op zondag 16 december 2018 organiseert Gea van Vulpen in samenwerking met de winkeliersvereniging van 11-17 uur een exclusieve Kerst – Cadeau Markt op de afgesloten rijbaan van het noordelijk gedeelte van de Binnenweg en op de trottoirs van de Raadhuisstraat Heemstede.

Tientallen standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun verlichte marktkraam in en presenteren brocante- en lifestyle artikelen, zelf gemaakte kerstdecoraties en kerstkaarten, prachtige sieraden en een keur aan cadeauartikelen, sfeervolle feestelijke kerstkleding, delicatessen, streekproducten, enz.

 

 

Plaatselijke winkeliers staan op de markt met speciale aanbiedingen. Kom genieten van diverse ‘kerstattracties’ die zich telkens verplaatsen door de hele winkelstraat en kom vooral proeven op kraampjes met glühwein, warme choco, snacks en ander lekkers voor de inwendige mens. De winkelstraat is voorzien van feestverlichting en een aantal verlichte kerstbomen. Deze kerstmarkt is mede door het grote aantal deelnemers een must om te bezoeken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.