Fiets mee tijdens de Fiets4Daagse Hoorn

De 11e editie van de Fiets4daagse Hoorn wordt gehouden van 2 tot en met 5 mei 2019. Tijdens de Fiets4Daagse Hoorn genieten deelnemers van al het moois dat Hoorn en haar omgeving te bieden heeft. Het prachtige uitzicht vanaf de Westfriese Omringrijk, de tulpenvelden en de prachtige lintdorpen zijn een lust voor het oog van de recreatieve fietser. Gezelligheid, ontdekken en beleven staan voorop tijdens deze Fiets4Daagse. De inschrijving is vanaf nu geopend.

De routes die als een klaverblad om Hoorn heen liggen zijn met 30, 50 en 70 km voor iedereen een uitdaging. Jong en oud stapt op de fiets om kunst, cultuur en het prachtige gevarieerde landschap in Westfriesland te verkennen. Deze prachtige tocht heeft goed uitgepijlde routes, verzorging langs de weg en vele mogelijkheden om even uit te blazen op een gezellig terrasje. Op de laatste dag zal er een feestelijk onthaal zijn op De Roode Steen in het gezellige centrum van Hoorn.

Combineer je fietsrit met boottocht en stoomtram

Deelnemers aan de 30 kilometer route van de Fiets4Daagse Hoorn kunnen op vrijdag 3 mei genieten van de Zuiderzeeroute. Op deze bijzondere route wordt er een tocht gemaakt met de museumboot ‘De Friesland’ en een rit met de Museumstoomtram vanuit Medemblik naar Hoorn. Een unieke ervaring. Bij inschrijving kan je je aanmelden voor deelname aan deze boottocht en treinrit.

 

 

Fietsen voor het goede doel

Dit jaar is het Wereld Kanker Onderzoek Fonds het goede doel van de Fiets4Daagse Hoorn. Zij zijn al 25 jaar de autoriteit op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en kanker. Tijdens de inschrijving krijgen deelnemers de mogelijkheid een donatie te doen.

Inschrijving geopend

Voorinschrijving is vanaf nu mogelijk via fiets4daagsehoorn. Wie zich echter voor 1 maart inschrijft doet dit tegen een gereduceerd tarief. Natuurlijk krijgen leden van Le Champion en NTFU korting op de inschrijving. Vanzelfsprekend is er ook daarna nog de mogelijkheid om in te schrijven én kunnen deelnemers gebruik maken van een na-inschrijving op de dag van het evenement.

 

 

Deelnemers die geen genoeg kunnen krijgen van dit evenement kunnen zich ook direct inschrijven voor de Fiets4Daagse Alkmaar. Speciaal voor de Fiets4Daagses van Hoorn en Alkmaar is een arrangement samengesteld met een speciaal tarief onder de naam Fiets4Daagse Noord-Holland.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.