De 46e Ronde van Noord-Holland is een klassieker die je niet mag missen

De Noord-Hollandse polders zijn op zaterdag 21 april het domein van duizenden fietsers. Voor de 46e keer vindt de Ronde van Noord-Holland plaats. De fietsklassieker van Le Champion is voor veel deelnemers het startsein voor het wielerseizoen. In waaiers over de dijk, in het wiel bij je fietsmaat of op kop van één van de pelotons, alles kan!

Voorinschrijven is mogelijk t/m 9 april via de website. Vanaf dinsdag 10 april wordt de online na-inschrijving geopend tegen een hoger tarief. Natuurlijk is het ook mogelijk om je nog op de dag zelf in te schrijven. Bij inschrijving op de dag zelf wordt wel het hoogste tarief gehanteerd.

Nu de temperatuur stijgt, begint het bij veel fietsers te kriebelen. De eerste fietskilometers worden gereden in aantocht naar een volgend doel. Voor de echte fietser is dat de Ronde van Noord-Holland; met 6.500 deelnemers het grootste fietsevenement van de regio.

 

 

Over de mooiste wegen boven het Noordzeekanaal zijn vier routes uitgezet over 40, 60, 110 en 160 kilometer. De korte afstanden zijn ideaal voor de rustige en genietende fietsers en de langere afstanden zijn geschikt voor deelnemers die een echte uitdaging zoeken. Volle bak bij je fietsmaten in het wiel en zo nu en dan een mooie portie afzien. Een klassieker is niet voor niets een klassieker! Op de routes voel je de historie en je weet zeker dat je over de gewijde grond van vele kilometers aan wielerhistorie fietst.

 

 

Deze klassieker van Le Champion is perfect georganiseerd. Alle routes zijn volledig uitgepijld, je wordt door verkeersregelaars altijd begeleid en de goede kant op gestuurd en op elke route tref je een verzorgingspost aan. Meedoen betekent een dag om niet te vergeten en uiteraard ontvang je na afloop het befaamde tegeltje. Schrijf je voor 9 april in via de website en wordt door jouw deelname een echte vedette.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.