Viersterrensuperiorhotel Tirol Fiss is klaar voor het wintersportseizoen

Hotel Tirol Fiss heeft de zaken eens grondig aangepakt en is uitgebreid met 22 super-de-luxe Alpinekamers en een heerlijke Gipfel SPA. Het vernieuwde hotel ligt op 1436 meter hoogte in het ski- en wandelgebied van Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk, vlakbij de skilift. Een echte aanrader voor wintersportliefhebbers die houden van actie en wellness.

De nieuwe Gipfel SPA bevindt zich op het dak en heeft een verwarmde infinity pool met prachtig uitzicht op de Alpen. Hier vind je een Finse sauna, Stone Pine Bio sauna, stoombad en verschillende ontspanningsruimtes. De nieuwe Alpinekamers hebben een balkon met panoramaview. Het restaurant serveert traditionele Tiroolse specialiteiten en internationale gerechten van regionale, seizoensgebonden producten. De wijnkaart is indrukwekkend en er zijn regelmatig wijnproeverijen.

 

 

Fisser Flieger

Vlakbij het hotel vind je veel vertier waaronder de Fisser Flieger, een soort kabelbaan waarmee je met hoge snelheid naar beneden suist. Pilootvest aan, duimen omhoog en daar ga je dan: met duizelingwekkende vaart richting het dal. Helemaal veilig, maar wel met de nodige adrenaline. Er is ook een 2200 meter lange rodelbaan in Fiss met een hoogteverschil van 370 meter. De dalingsgraad is gemiddeld 19% en dat geeft een enorme kick.

 

 

Arrangement SKI & SPA in Hotel Tirol Fiss

Om ten volle te genieten van het hotel en de omgeving boek je het Ski & SPA arrangement van Hotel Tirol Fiss. Dit is inclusief vier overnachtingen, Verwenpension Tirol met Tirools ontbijtbuffet, middagsnacks en een vijfgangendiner, een driedaagse skipas Serfaus-Fiss-Ladis en gebruik van de Gipfel Spa & Family SPA. G

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.