Scheveningen Light Air Show komend weekend geannuleerd wegens slechte weersomstandigheden

De organisatie van Scheveningen Light Air Show heeft in overleg met de betrokken autoriteiten en diensten besloten de Light Air Show van komend weekend af te lassen.

De weersverwachting zijn slecht waardoor er zaterdag 1 december en zondag 2 december (de alternatieve dag) niet veilig gevlogen kan worden. Laaghangende bewolking, harde wind en slecht zicht zijn daarvan de veroorzakers. De organisatie betreurt het dat de Light Air Show hierdoor niet kan worden uitgevoerd en gaat met de gemeente Den Haag in overleg voor een nieuwe datum in 2019.

 

 

Bezoekers die zaterdag toch komen, worden verwezen naar alternatieve activiteiten zoals de interactieve piano-installatie Keys of Light op het Kurhaus (vanaf 18.00 uur) en het Cool Event (roetsjbaan, Ice Expo, schaatsbaan). Vanaf 19.00 uur worden er duizenden lichtjes ontstoken in de Scheveningse haven.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

 

Comments are closed.