Savoie Mont Blanc start de winter met extra GirlPowder

Savoie Mont Blanc, dé wintersportbestemming van Frankrijk, start deze winter met extra #GirlPowder. Om de wintersportliefhebbers alvast in de stemming te krijgen, haalde de bestemming de Australische Olympisch topskiër Anna Segal naar de regio om haar zusje Nat Segal – die in Savoie Mont Blanc traint voor haar eigen skicarrière te verrassen.

Het resultaat : wederom een prachtige videoclip van een winterse beleving in de Franse Alpen. Eentje die menig wintersporter warm zal maken voor een koude witte winter. Zeker nu de eerste skiliften in de regio bijna openen.

A vous de le vivre, now make it yours

Lanceerde Savoie Mont Blanc het winterseizoen in 2017 nog met een spectaculaire film van de Canadese regisseur Matt Charland (#avousdelevivre, #nowmakeityours), dit jaar is het de beurt aan de Australische zusjes Anna en Nat Segal, onder de hashtag #GirlPowder. Savoie Mont Blanc nodigde Anna uit om haar zusje Nat te verrassen om samen de winter in de regio te ontdekken.

 

 

Van first tracks en fat biken, tot een hondenslederit en het ontdekken van de smaken van de bergen. “De beelden verraden genoeg. Na het zien van deze clip weet je dat je een wintervakantie in Savoie Mont Blanc, zeker zelf een keer moet beleven!”, aldus Nadine Chevallier van Savoie Mont Blanc Tourisme.

 

 

Veel nieuws met extra #GirlPowder

De ontwikkeling in het Franse skigebied Savoie Mont Blanc gaat ook dit winterseizoen verder. Zo opent het bekende merk La Folie Douce zijn eerste hotelconcept in Chamonix-Mont-Blanc, vestigt Club Med zich met een nieuwe locatie in Arc 1600 en gaat ook de technologische ontwikkeling verder met onder andere het Ski Flux-systeem in Val Thorens. Een systeem dat beoogt de drukte op de pistes beter te spreiden. Dit jaar gaat er ook extra aandacht uit naar de dames die het skigebied bezoeken. Zo biedt de website copinesdevoyage (gevestigd in Annecy) een catalogus met 60 vakanties voor kleine groepen (10 tot 12) vrouwen, wordt er een speciale Ladies Week georganiseerd in Samoëns en bieden onder andere Brides-les-Bains en Valloire een 100% vrouwen week aan, met bijvoorbeeld een afwisselend programma van skiën, activiteiten in de natuur, ontspanning en rust. Onder de hashtag #GirlPowder zijn de avonturen van ‘girls met extra power’ terug te vinden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.