Veilig Verkeer Nederland en Nickelodeon presenteren De Grote Verkeerstest in 2019

De Grote Verkeerstest is het nieuwe spelprogramma van Nickelodeon dat vanaf maart 2019 in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (VVN) wordt uitgezonden. In deze show waarin spel en plezier voorop staan en tegelijkertijd verkeerskennis wordt getest, strijden basisschoolleerlingen uit Nederland en België om wie het meeste weet en wie het veiligst onderweg is.


Het programma wordt uitgezonden in aanloop naar het Nationaal VVN Verkeersexamen dat begin april door leerlingen van groep 7 en 8 wordt afgelegd. Nickelodeon-gezichten Nienke van Dijk en Wout Verstappen presenteren De Grote Verkeerstest die vanaf 3 maart 2019 op Nickelodeon te zien is.

 

 

Challenge

De Grote Verkeerstest is een spelprogramma met challenges. Wie het verkeerde antwoord geeft op verkeersvragen, stapt uit het spel. Na elke spelronde kunnen de afvallers hun plek in het spel opnieuw veroveren door het uitvoeren van een ludieke challenge. De show van Viacom Benelux-zender Nickelodeon die door MasMedia wordt geproduceerd, bestaat uit 5 afleveringen waarin Nederlandse en Vlaamse leerlingen het tegen elkaar opnemen.

 

 

Verkeersveiligheid

Nickelodeon en Veilig Verkeer Nederland bundelen hun krachten om op een competitieve en grappige manier veelvoorkomende verkeerssituaties aan de deelnemende schoolklassen voor te leggen. Doel is om de verkeerskennis en met name het verkeersinzicht te vergroten bij de hoogste groepen van de basisschool om zo bij te dragen aan meer verkeersveiligheid.

 

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

 

Comments are closed.