Swapfiets bezorgt nu ook fietsen op de fiets

Swapfiets, het eerste fietsabonnement ter wereld, bezorgd vanaf nu ook Swapfietsen op een fiets. De “Swapfiets-fiets” trapt vandaag af in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Delft, Leiden en Maastricht. Andere grote Nederlandse, Duitse, Belgische en Deense steden volgen in de aankomende maanden.

Swapfiets heeft nu de ‘Swapfiets-fiets’ gelanceerd: een elektrische bezorgfiets die op locaties kan komen die niet of moeilijk bereikbaar zijn voor auto’s. Dit om klanten van nog betere service te kunnen voorzien. Klanten met een kapotte fiets kunnen contact opnemen met het bedrijf, waarna hun fiets binnen een dag gerepareerd wordt, of ‘geswapt’ voor een nieuwe. De Swapfiets-fiets is voorzien van een kar met daarop drie fietsen en een grote gereedschapskist om reparaties uit te voeren.

 

 

Er tussendoor fietsen

De Swapfiets-fiets is ontwikkeld in samenwerking met Urban Arrow en Busy Bike en heeft een eigen, uniek ontwerp. Richard Burger, oprichter van Swapfiets, is enthousiast over de bezorgfiets: ‘We zijn een fietsabonnement, hoe mooi is het om onze service ook daadwerkelijk op de fiets te kunnen leveren?

 

 

De Swapfiets-fiets biedt zoveel meer mogelijkheden in het stadscentrum, op plekken waar we met de auto vast komen te staan kunnen we nu letterlijk tussendoor fietsen om onze service te verlenen.’ De bezorgfiets is een groene toevoeging aan het bedrijf dat bekend staat om zijn blauwe voorbanden.

Swapfiets zoekt swappers

Vandaag vertrokken de eerste fietsbezorgers uit de zeven steden waar de Swapfiets-fiets geïntroduceerd is. De Swapfiets-fiets wordt ook geïntroduceerd in de grotere steden in Nederland waar Swapfiets actief is. Swapfiets wil voor het einde van 2018 doorgroeien naar 100.000 fietsen in Nederland, Duitsland, België en Denemarken en is daarom op zoek naar ruim 50 enthousiaste fietsbezorgers. Fiets-enthousiastelingen kunnen solliciteren via de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.