WOW air presenteert Purple Friday

WOW air presenteert lage tarieven in het kader van Black Friday. Bij WOW air noemen ze dit, hoe kan het ook anders, Purple Friday. De deals zijn al vanaf vandaag te boeken. Dit betekent nog lagere tarieven op vluchten naar IJsland en Noord-Amerika in de periode tot 15 mei 2018. Flaneer over het strand in Los Angeles, adem Harvard-lucht in Boston of neem een selfie bij de Bean in Chicago. Met WOW air vlieg je betaalbaar de oceaan over.

De speciale tarieven gelden op geselecteerde bestemmingen in de VS en Canada, namelijk Boston, Chicago, Los Angeles, St. Louis, Pittsburgh, Toronto en Montréal.

 

Lees ook dit artikel: Voor 99 euro naar met WOW air

 

Ook de thuisbasis van WOW air, Reykjavik is extra voordelig. Naar Noord Amerika vlieg je al vanaf 119 euro enkele reis, en naar IJsland vanaf 49 euro enkele reis. Deze tarieven gelden zowel vanaf Brussel als Amsterdam en zijn te boeken vanaf vandaag tot en met zondag 25 november.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.