De Muts Have: de classy muts die reflecteert in het donker

Overdag stijlvol en warm, ‘s avonds reflecterend en veilig: de Muts Have. Nu de donkere dagen er weer aan komen is extra licht bij het fietsen, het hardlopen en de hond uitlaten geen overbodige luxe. Met deze Muts Have kun je lekker warm, stijlvol en veilig over straat.

 

 

Zodra het donker is reflecteert hij licht en zorgt de Muts Have er dus voor dat je goed zichtbaar bent. De Muts Have is verkrijgbaar in zwart, grijs, bordeauxrood en donkerblauw. Met een adviesprijs van € 24,95 is de Muts Have ook een budgetvriendelijk cadeau voor familie en vrienden die dachten dat ze alle gadgets al hadden. Kijk op de website voor meer informatie en om de Muts Have te bestellen. Kijk op Facebook om de Muts Have in actie te zien.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.