Functionele en modieuze Rainwear Collectie AGU

AGU introduceert de Urban Outdoor Collectie 2018/2019. Modieuze regenkleding waarmee AGU een nieuwe stap zet in multifunctionele jacks waarmee je er fantastisch uitziet. Ideaal voor op de fiets, maar sowieso mooi en praktisch als je naar buiten gaat. Wat je ook doet en waar je ook gaat.

De eigentijdse jacks zijn voorzien van technische features die zorgen voor veel comfort. De oorsprong van de ontwerpen ligt steeds in het gebruik op de fiets wat je terugvindt in subtiele details. Zo zijn de mouwen iets langer waardoor ze de handen beschermen tijdens een regenbui en hebben sommige jassen op de rug een haakje waar je verlichting aan kunt bevestigen.

AGU Long Bomber Jacket Women

Het nieuwe Long Bomber Jack voor vrouwen is een heerlijke, stijlvolle jas voor op de fiets. De Bomber heeft een kraag en manchetten van neopreen en hint daarmee subtiel naar de gelijknamige jassen. Dit tweelaags regenjack is voorzien van bijzondere zakken die de jas een geheel eigen trendy look geven. De jas is gemaakt van een peached stof met Poray 5000 en voorzien van een zachte lining aan de binnenzijde waardoor deze soepel en comfortabel draagt. Verkrijgbaar in de kleuren Black en Pistachio Green. Consumentenadviesprijs € 129,99.

 

 

AGU Urban Outdoor Pocket 2,5-Layer Jacket Men

Het Urban Outdoor Pocket 2,5-Layer Jack van AGU is een stoere, eigentijdse jas. Een jack waarmee je weer en wind trotseert op de fiets. De waterdichte en ademende Pocket is gemaakt van 2,5 laags materiaal. Zoals de naam al aangeeft is de jas voorzien van maar liefst zes zakken die natuurlijk erg functioneel zijn, maar de jas ook een eigenwijze look geven. Het stoere, mannelijke jack is mooi afgewerkt, ook aan de binnenzijde met onder andere een afwijkende print. Verkrijgbaar in de kleuren Black, Dusty Blue en Camo Print. Consumentenadviesprijs € 159,99.

 

 

AGU Urban Trenchcoat Long Green Women

De nieuwe Urban Trenchcoat voor vrouwen is gebaseerd op de in 1980 ontwikkelde regenjas voor rokdragend Nederland. Het ontwerp is helemaal van deze tijd dankzij de asymmetrische sluiting, gedetailleerde ceintuur en vrouwelijke snit en zorgt voor een slank en modern silhouet. De klassieke ventilatieflap aan de achterkant en de zachte lining aan de binnenkant zorgen voor extra comfort. Dankzij de dubbele rits kun je zowel je bovenlijf als onderbenen beschermen tegen de regen tijdens het fietsen. De onderste rits is uitneembaar zodat je zelf kunt kiezen of je hem op de fiets of op straat draagt. De Trenchcoat is gemaakt van waterdicht en ademend materiaal. Kleur: Pistachio Green. Consumentenadviesprijs € 179,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.