Ultralichte parka: warm, sterk en sneldrogend

Houd jezelf deze winter lekker warm met de Dala Mimic Parka van Haglöfs, een gevoerde en ultralichte jas die je beschermt tegen wind en kou. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.

De Mimic parka heeft een langere lengte voor extra warmte en optimale bescherming in uitdagende weersomstandigheden. De gladde Pertex-buitenstof heeft een waterafstotende behandeling ondergaan zodat je elke sneeuwbui probleemloos kunt doorstaan.

 

 

De parka heeft twee handzakken met ritssluiting en een schuine rits aan de voorkant met isolerende binnenrand. De capuchon is aansluitend. Verder is de parka is uitgerust met elastische manchetten om de elementen buiten te houden. Kortom, de Dala Mimic is een ideale parka om dagelijks te dragen, naar je werk of tijdens een wandeling.

 

 

Informatie

De Haglöfs Dala Mimic Parka is gemaakt van gerecycled en fluorcarbonvrij materiaal en verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 280.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.