PMI roept de reisindustrie op om mee te helpen aan een rookvrije wereld

Op de World Travel Market in Londen, nodigde Philip Morris International Inc. (“PMI”) de reisindustrie uit om een rookvrije wereld te versnellen. Een wereld waarin rokers die anders zouden blijven roken, hun sigaret vervangen met betere alternatieven.

PMI heeft een transformatieve visie. Een die de maatschappij zal veranderen, PMI wilt een rookvrije toekomst. PMI zet zich in voor deze toekomst en heeft meer dan $4,5 miljard geïnvesteerd voor onderzoek, ontwikkelingen en productiefaciliteiten om meer mogelijkheden te bieden voor rokers. PMI kan dit niet alleen bereiken, de reisindustrie kan een sleutelrol spelen bij het bevorderen van de visie van een rookvrije toekomst ten behoeve van mensen die roken, volksgezondheid en de gehele maatschappij.

De reisindustrie helpt mee

Onlangs heeft het Griekse eiland Astypalea, een populaire strand- en welzijn bestemming in de Egeïsche Zee zijn ambitie aangekondigd om het eerste rookvrije eiland ter wereld te worden. Het stadhuis van het eiland en zijn gebouwen hebben al een “rookvrije cultuur”. Gecertificeerd door TÜV Oostenrijk, een onafhankelijke inspectie- en certificeringsorganisatie. Astypalea moedigt rokers aan te stoppen en degenen die anders zouden blijven roken, over te schakelen op rookvrije alternatieven. Thomas Mc Grath, Global Head of Business Incubation bij PMI:

“Ons doel is om een groeiend aantal mannen en vrouwen te stimuleren die anders zouden blijven roken om over te schakelen op rookvrije alternatieven.”

Hotels, restaurants en anderen in de reisindustrie ontvangen elke dag rokers en niet-rokers en kunnen een sleutelrol spelen in het versnellen van het bereiken van een wereld zonder sigaretten. Meer dan 1.000 hotels overal ter wereld verwelkomen het gebruik van een van de rookvrije alternatieven van PMI, IQOS, die tabak verhit in plaats van te verbranden.

 

 

Luxe etablissementen zoals het Trois Couronnes Hotel in Zwitserland, het Grand Hotel Majestic Gia Baglioni in Italië, het Radisson Royal Hotel in Rusland, ook stijlvolle hotels zoals het Me and All Hotel in Duitsland en het Akasaka Urban Hotel in Japan, bieden IQOS vriendelijke kamers, en in sommige gevallen, het gebruik van rookvrije producten in de gemeenschappelijke ruimtes. Veel hotels hebben rokerslounges en kamers omgebouwd tot rookvrije alternatieven en bieden een proefpakket en begeleiding rokers die geïnteresseerd zijn in het overstappen op betere alternatieven, zoals IQOS, tijdens hun verblijf.

Door rookvrije alternatieven te verwelkomen, kunnen hotels hun service portfolio uitbreiden en zo gasten aantrekken en behouden. Ze kunnen speciale aandacht en het gevoel van inclusie geven aan gebruikers van rookvrije producten, evenals het bewustzijn creëren bij bestaande rokers over betere alternatieven voor sigaretten. In hotels waar geen rookvrije alternatieven worden gebruikt en geen sigaretten worden gerookt, is er een minder aanhoudende geur, geen risico op brand door sigaretten en vooral geen rook. Er zijn aanwijzingen dat IQOS de luchtkwaliteit binnenshuis niet negatief beïnvloedt.

Philip Morris International: bouwen aan een rookvrije toekomst

Philip Morris International (PMI) leidt een transformatie in de tabaksindustrie om een rookvrije toekomst te creëren en uiteindelijk sigaretten te vervangen. Dit moet een voordeel zijn voor mensen die anders zouden blijven roken, de maatschappij, het bedrijf en zijn aandeelhouders. PMI is een toonaangevend internationaal tabaksbedrijf dat zich bezighoudt met de productie en verkoop van sigaretten, rookvrije producten, bijbehorende elektronische apparaten, accessoires en andere nicotine bevattende producten op markten buiten de VS.

PMI bouwt een toekomst voor een nieuwe categorie van rookvrije producten die, hoewel niet zonder risico een veel betere keuze zijn dan blijven roken. Door middel van multidisciplinaire capaciteiten in productontwikkeling, geavanceerde faciliteiten en wetenschappelijke onderbouwing, wil PMI ervoor zorgen dat hun rookvrije producten voldoen aan de voorkeuren van consumenten en strenge wettelijke regels.

 

 

Achter elke rookvrije productontwikkeling bij PMI staat wetenschap. Het wetenschappelijke beoordelingsprogramma van het bedrijf is gebaseerd op jarenlange praktijken van de farmaceutische industrie en is in overeenstemming met de richtlijnen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). IQOS produceert een aerosol die gemiddeld negentig procent lagere niveaus van schadelijke chemicaliën bevat dan sigarettenrook. Het geheel aan preklinisch en klinisch bewijsmateriaal van PMI geeft aan dat volledig overschakelen naar IQOS minder risico op schade inhoudt dan doorgaan met roken. Er zijn ook aanwijzingen dat IQOS de luchtkwaliteit binnenshuis niet negatief beïnvloedt. Gemiddeld is 70 tot 80 procent van de IQOS-gebruikers gestopt met roken, waardoor IQOS vandaag het meest aantrekkelijke rookvrije alternatief is. PMI heeft een gewijzigde risico tabak producttoepassing (MRTPA) ingediend voor IQOS bij de Amerikaanse FDA, maar de Amerikaanse FDA heeft de beoordeling nog niet voltooid. IQOS is niet te koop in de Verenigde Staten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.