Bekijk de nieuwe veiligheidsvideo van Icelandair

Vandaag heeft Icelandair een nieuwe veiligheidsvideo gelanceerd: Safety Matters. De film brengt de betrokkenheid van de luchtvaartmaatschappij bij de veiligheid en het welzijn van haar passagiers in beeld, zowel aan boord als bij aankomst in IJsland.

Met een beetje hulp van Icelandair special cabin crew member Svandís Dóra Einarsdóttir biedt de film praktische tips voor een veilige reis aan boord en een dito verblijf in IJsland.

De film toont bijvoorbeeld het belang van de juiste banden, GPS-tracking en het gebruik van koplampen tijdens het rijden om de veiligheid tijdens het reizen in IJsland te maximaliseren. Tips en waarschuwingen zoals de verschillende maximumsnelheden op de IJslandse wegen, zorgen ervoor dat reizigers goed voorbereid op pad kunnen. IJsland staat bekend om de prachtige ongerepte natuur, vulkanen en gletsjers. De fotogenieke omgeving bevindt zich echter vaak op moeilijk terrein met onvoorspelbare weersomstandigheden, waar je je als bezoeker goed op kunt voorbereiden met de tips van Icelandair.

 

 

De film moedigt verantwoord toerisme aan, en leert passagiers hoe belangrijk het is om met respect voor de omgeving door het land te reizen en tegelijkertijd te genieten van de one of a kind ervaringen die IJsland te bieden heeft. In aanvullende films krijgen reizigers specifieke tips voor reizen tijdens de IJslandse winter en voor rijden in IJsland, deze zijn te vinden op het YouTube kanaal van Icelandair.

 

 

Icelandair werkte voor Safety Matters nauw samen met Safe Travel Iceland, een campagne van de Icelandic Association of Search and Rescue. De campagne is bedoeld om reizigers te voorzien van concrete informatie, tips en tools om veilig voor mens en natuur te kunnen reizen in IJsland.

“Wij geloven dat de zorg voor onze passagiers niet eindigt wanneer ze op de door hen gekozen bestemming aankomen.

Icelandair doet er alles aan om de nodige ondersteuning en begeleiding te bieden zodat onze passagiers optimaal kunnen profiteren van hun reiservaring. Niet in de laatste plaats in IJsland, waar de natuurlijke schoonheid van ons land zijn eigen gevaren met zich meebrengt”, aldus Lea Gestsdóttir Gayet, Communications Manager voor Europa van Icelandair. Blijf veilig, reis verantwoord en geniet van je reis met Icelandair.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.