Icelandair optimaliseert vluchtschema voor 2019

Vanaf 2019 biedt Icelandair extra vluchten van en naar Noord-Amerika en Europa via Reykjavik aan. Deze uitbreiding van het routenetwerk zal onder andere gelden voor vluchten van en naar Amsterdam en Brussel en biedt passagiers extra opties om hun reis te plannen.

De nieuwe vluchten starten vanaf mei 2019 in aanvulling op het huidige vluchtschema en heeft betrekking op de vluchten vanuit grote Europese steden waaronder Amsterdam, Berlijn, Brussel, Frankfurt, Hamburg, Kopenhagen, München, Oslo, Parijs, Stockholm en Zurich, met aansluiting op de trans-Atlantische bestemmingen Boston, Chicago, Minneapolis, New York City, Toronto en Washington, DC.

 

 

Het toevoegen van extra vluchten biedt de mogelijkheid om nieuwe markten aan te boren, de ervaring van passagiers te verbeteren en flexibiliteit binnen het netwerk te vergroten. De nieuwe vluchten vanuit Noord-Amerika komen omstreeks 09.30 uur aan met vertrek naar Europa rond 10:30 uur. Vluchten vanuit Europa zullen rond 18:30 uur in Keflavik landen en vliegen omstreeks 20:00 uur door naar Noord-Amerika.

 

 

“Deze veranderingen zijn al een tijdje in voorbereiding en vormen een nieuwe mijlpaal in onze groei voor de toekomst”, zegt Bogi Nils Bogason, CEO van Icelandair. “We verbeteren de verbindingen in ons huidige routenetwerk en introduceren tegelijkertijd een nieuw product. Reizigers naar Europa krijgen een extra optie om later in de ochtend te vertrekken of kunnen een volledige extra dag in IJsland verblijven wanneer ze richting Noord-Amerika reizen.”

De extra vluchten sluiten mooi aan op de voortdurende vernieuwing van de vloot van Icelandair, aangezien het bedrijf begin volgend jaar zes nieuwe Boeing 737 MAX-toestellen zal toevoegen, naast de drie vliegtuigen die dit jaar in gebruik zijn genomen.

“We verbeteren de benutting van onze vliegtuigen en verlichten de druk op Keflavik Airport, waardoor de reiservaring van onze passagiers ook beter wordt. Het definitieve vluchtschema voor 2019, inclusief potentiële nieuwe bestemmingen, annuleringen en frequentiewijzigingen, wordt nog onderzocht en zal later dit jaar worden aangekondigd,” aldus Bogason.

Bezoek de website voor meer informatie over het vluchtschema van Icelandair.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.