Zend snel in voor de Aad Struijs Persprijs 2019

Schrijvers, fotografen, bloggers, vloggers en filmers uit de reiswereld opgelet. Je hebt nog tot en met 16 november om je in te schrijven voor de Aad Struijs Persprijs 2019 (ASP). Maak kans op een geldprijs, de ASP-sculptuur en eeuwige roem. Er zijn inmiddels al veel mooie inzendingen binnen, maar daartussen mag die van jou niet ontbreken. Dus doe mee!

De Aad Struijs Persprijs

De Aad Struijs Persprijs

waarin zowel printartikelen als digitale producties ondergebracht zijn, en daarnaast twee nieuwe categorieën ‘fotografie’ en ‘video & vlogs’.

Twee deskundige jury’s beoordelen alle inzendingen en kiezen daaruit de genomineerden en de drie winnaars. Ook de bezoekers van de Vakantiebeurs kunnen straks hun stem uitbrengen voor de Vakantiebeurs ASP Publieksprijs.

 

 

Met de nieuwe opzet willen het ASP-bestuur en de jury’s zoveel mogelijk soorten publicisten een kans geven om zich te onderscheiden. Iedere publicatie met een informatief of persoonlijk verhaal kan meedingen. Het werk moet zijn gepubliceerd in de periode van oktober 2017 tot en met oktober 2018.

 

 

De prijs bestaat uit een bronzen sculptuur en een geldbedrag. De uitreiking van de vakprijzen is op de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, woensdag 9 januari 2019. De ASP wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Jaarbeurs Utrecht en subsponsoren USP Marketing PR en Baltus Communications

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.