Meld je aan om de Aad Struijs Persprijs 2019 te winnen

De Aad Struijs Persprijs (ASP) 2019 is geheel vernieuwd en uitgebreid. Schrijvers, fotografen, bloggers, vloggers en filmers uit de reiswereld kunnen nu meedingen naar maar liefst drie vakprijzen. Ook de bezoekers van de Vakantiebeurs kunnen straks hun stem uitbrengen voor de Vakantiebeurs ASP Publieksprijs. De inschrijvingstermijn sluit op 9 november 2018.

De Aad Struijs Persprijs

De Aad Struijs Persprijs

De Aad Struijs Persprijs 2019 bestaat uit een vernieuwde categorie ‘tekst’, waarin zowel printartikelen als digitale producties ondergebracht zijn, en daarnaast twee nieuwe categorieën ‘fotografie’ en ‘video & vlogs’. Twee deskundige jury’s – een jury voor tekst en een gecombineerde jury voor fotografie en video & vlogs – beoordelen alle inzendingen en kiezen daaruit de genomineerden en de drie winnaars.Met de nieuwe opzet willen het ASP-bestuur en de jury’s zoveel mogelijk soorten publicisten een kans geven om zich te onderscheiden. Iedere publicatie met een informatief of persoonlijk verhaal kan meedingen.

 

 

Het werk moet zijn gepubliceerd in de periode van oktober 2017 tot oktober 2018.De prijs bestaat uit een bronzen sculptuur en een geldbedrag. De uitreiking van de vakprijzen is op de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, woensdag 9 januari 2019 en wordt georganiseerd met medewerking van hoofdsponsor Vakantiebeurs. De nieuwe publieksprijs wordt aan het einde van de Vakantiebeurs bekendgemaakt.

Winnaars 2018

De prestigieuze, onafhankelijke vakprijs bestaat al sinds 2007 en is vernoemd naar de veelgeprezen reisjournalist en –auteur Aad Struijs. De winnaars van 2018 waren Toine Heijmans met zijn reportage “Noodsignaal boven Kaapstad” in Volkskrant Magazine en Daisy Scholte met haar blog “Iran: ze slachten een kip voor mij (en ik ben vegetariër)”

 

 

Vakantiebeurs 2019

Van 10 tot en met 13 januari 2019 komt de Vakantiebeurs terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Op hét vakantie-evenement van het jaar worden bezoekers geïnspireerd door honderden reisaanbieders en ontdekken zij de meest uiteenlopende landen en culturen. Naast interessante presentaties en workshops, kunnen bezoekers deze editie deelnemen aan een fiets- en wandelroute of een wijnroute. Zeilen, suppen of kajakken kan in de geheel vernieuwde Kamperen aan de Kust-zone waar reisliefhebbers in het reuzenrad een uniek uitzicht hebben over heel Zuid-Europa. Vertrouwde reisorganisaties als TUI, Kras, Fox, Corendon, Djoser, Koning Aap, ANWB en vele anderen zijn weer van de partij. Zo gaan bezoekers gegarandeerd naar huis met een koffer vol vakantiepret. Ticketverkoop is nu gestart via de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.