Den Haag Binnenstad krijgt time to momo miniguide

Een dagje of weekendje op pad naar de historische binnenstad van Den Haag is altijd een goed idee. Zeker wanneer de dagen donkerder worden, want dan is Den Haag nóg sfeervoller. De winter is een mooie tijd om te genieten van musea of je te verwarmen aan een Haags bakkie. Daarom is Den Haag Binnenstad in november ook time to momo Stad van de Maand.

Aan de hand van de gratis time to momo miniguide ontdek je de Denneweg, Noordeinde, de Hoogstraat en het Hofkwartier. Je wandelt langs koninklijke bezienswaardigheden, hippe koffietentjes en typisch Haagse plekken. De miniguide is vanaf 1 november gratis verkrijgbaar in de boekhandel en ook te downloaden via de time to momo-app en webshop.

 

 

Voorbereiden voor de feestdagen doe je in Den Haag Binnenstad

Bewonder de feestelijke etalages en begin alvast met inkopen doen voor de feestdagen. Met de route kom je langs de winkels waar je de leukste cadeautjes vindt. Op 10 en 11 november organiseren de winkeliers en horecazaken in het Hofkwartier de jaarlijkse Overstockdagen. Ze duiken dan hun kelders en magazijnen in en komen twee weken lang met leuke producten voor mooie prijsjes. In december vindt de Dickens Style Wintermarkt plaats en is het weer tijd voor Carnivale: een ouderwetse kermis.

 

 

Local Lorraine Wernsing

Na vele omzwervingen weet Lorraine het zeker: Den Haag is haar stad! Ze woont op tien minuten van het strand en is altijd op zoek naar de leukste adresjes in de stad. In de time to momo Den Haag Binnenstad miniguide deelt ze uit liefde voor haar stad alleen de échte highlights. Ze maakte een selectie van de favoriete restaurantjes, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden waar de locals graag komen. Lorraine laat je genieten van Den Haag Binnenstad, en dat zonder dat je je hoeft voor te bereiden!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.