Dit zijn de 2 winnaars van de Kennemer Duincampings

Tijdens de eerste Dag van de Recreatie op 1 november 2018 zijn niet 1, maar 2 collega’s van de Kennemer Duincampings in de prijzen gevallen. Marjolijn Steman is uitgeroepen tot de Leukste Collega Recreatie 2018 en Alexander van der Doorn de Beste Praktijkopleider. “We zijn super trots op al onze collega’s en nu in het bijzonder op deze 2 toppers.”

FNV Recreatie was de organisator van deze dag op Center Parcs de Eemhof. De focus ligt op een leven lang leren en aandacht voor individuele talenten. “Elke dag gaan we met hart en ziel voor de bloei van onze collega’s” zegt Mariska Pronk, Human Being Manager bij de Kennemer Duincampings. Dit is een prachtige waardering voor onze gezamenlijke inzet. De Kennemer Duincampings werkt al jaren hard aan het ontwikkelen van talent in de recreatie sector. In de afgelopen 4 jaar zijn we 3 keer leerbedrijf van het jaar geworden.

 

 

Leukste Collega Recreatie 2018

De jury zei over Marjolijn; “Ze zit lang in de recreatie, heeft een grote groei door gemaakt, ze is zich bewust van de arbeidsvoorwaarden, gaat goed om met sollicitanten.

Marjolijn kijkt niet alleen naar de eigen organisatie maar ook recreatie breed. Ze is een vrolijke vriendelijke collega, die zorg draagt voor de organisatie en altijd in is voor een grapje of vriendelijk woord.” Marjolijn werkt als Super Support specialist op de afdeling Human Beïng Management van de Kennemer Duincampings.

Beste Praktijkopleider 2018

De jury zei over Alexander; “Alexander is altijd vol enthousiasme, wil alles zo positief mogelijk brengen, weet feedback zo te brengen dat het doel wordt om te verbeteren.”

Alexander is Trotse Teameider Recreatie bij Camping Bakkum en heeft in die functie al veel verschillende stagiaires begeleid.

 

 

Ook in de toekomst blijft de Kennemer Duincampings zich inzetten om talenten uit te laten bloeien tot ware sterren. Er worden trainingen ontwikkelt vanuit eigen ervaringen en worden er op maat tools gebouwd om het beste uit collega’s naar boven te halen. De Kennemer Duincampings zijn altijd op zoek naar gemotiveerde talenten die het beste uit zichzelf willen halen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.