Kennemer Duincampings is leerbedrijf van het Jaar Gastvrijheid geworden

Afgelopen week is bekend geworden dat de Kennemer Duincampings Sectorwinnaar Voedsel, Groen en Gastvrijheid is geworden in de landelijke verkiezing Leerbedrijf van het Jaar van het SBB.

fietsen-op-de-nieuwe-duinenrij

Verkiezing 2016

De Kennemer Duincampings is verkozen tot beste leerbedrijf 2016 uit bijna 60.000 leerbedrijven die stagiaires opleiden in de branches Groen, Gastvrijheid en Voedsel. SBB, stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, organiseert elk jaar de verkiezing van het beste leerbedrijf.

 

 

In 8 sectoren kunnen bedrijven worden genomineerd. Uit alle voordrachten is per sector 1 genomineerd leerbedrijf geselecteerd door een jury. Uit deze 8 sectorwinnaars heeft de jury na intensief beraad 3 finalisten gekozen. Daar zit de Kennemer Duincampings helaas net niet bij.

 

 

500.000

Voor de 500.000 mbo-studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld.

De Kennemer Duincampings bestaat uit Camping Bakkum in Castricum aan Zee, Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee en Camping Geversduin in Castricum. Wij zijn erg trots op onze stagiaires, praktijkbegeleiders en alle andere collega’s van de 3 Kennemer Duincampings die elke dag weer laten zien dat wij het verschil maken. Deze prijs is daarvan het bewijs.

Voor een andere verkiezing, die van beste leerbedrijf in de recreatiebranche, is Camping de Lakens nog volop in de race. De jury is hiervoor nog in overleg en binnenkort wordt bekend gemaakt of Camping de Lakens bij de laatste 3 zit.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.