Singapore Airlines in de lijst van TIME Magazine’s Genius Companies

Singapore Airlines is een toonaangevende maatschappij die voorop loopt in de ontwikkelingen binnen de luchtvaart. Zo heeft Singapore Airlines in 2018 bijvoorbeeld als eerste luchtvaartmaatschappij de nieuwe Boeing787-10, de langste variant van de Dreamliner, en bovengenoemde Airbus A350-900ULR in ontvangst mogen nemen.

Het nieuwe A350-900 Medium Haul toestel wordt met ingang van 17 december 2018 aan de vloot toegevoegd. Van investeringen in moderne toestellen tot aan een onophoudelijke focus op de klant, Singapore Airlines wil de onbetwiste marktleider van de luchtvaart worden.

 

 

Dat dit niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit het feit dat Singapore Airlines is opgenomen in de jaarlijkse lijst van TIME Magazine’s Genius Companies. Deze lijst bestaat uit 50 bedrijven van over de hele wereld die volgens TIME op basis van sleutelfactoren als originaliteit, invloed, succes en ambitie de ‘toekomst gaan uitvinden’ en het komende jaar goed in de gaten moeten worden gehouden. Andere bekende bedrijven die op de lijst staan zijn onder andere Airbnb, Amazon, Apple, Disney, Merck, Netflix, Nike en SpaceX

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.