Jet Airways introduceert 5 nieuwe routes

Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, lanceert met ingang van het winterseizoen 5 nieuwe routes. Naast de introductie van Manchester-Mumbai en Pune-Singapore start de maatschappij ook de dagelijkse binnenlandse routes Bangalore-Vadodara, Delhi-Vadodara en Delhi-Coimbatore.

Jet Airways is de eerste Indiase airline die een non-stop service tussen Manchester en Mumbai verzorgt en zij is de eerste die het zich snel ontwikkelende Indiase Pune verbindt met de Aziatische metropool Singapore. Tegelijk zal Jet Airways ook de frequentie op de routes Delhi-Singapore en Delhi-Dubai verhogen.

Meer binnenlandse vluchten

Met de introductie van nieuwe verbindingen naar Vadodara speelt Jet Airways, ook voor haar internationale zakelijke reizigers via Delhi en Bangalore, in op de snel groeiende MKB-sector in de derde grootste stad van de deelstaat Gujarat.

Door de nieuwe vluchten naar de zuidelijk gelegen stad Coimbatore wordt een economisch knooppunt met vooral engineering- en textielbedrijven ontsloten. Met de verhoging van de vluchtfrequentie tussen Pune en Bangalore speelt Jet Airways in op de groei van de ICT-sector in beide steden.

 

 

Raj Sivakumar, Senior Vice-President Worldwide Sales & Distribution, Jet Airways, zegt: Met de introductie van onze nieuwe verbindingen en extra frequenties naar het Verenigd Koninkrijk, zuidoost-Azië en de Golfregio bieden we onze gasten opnieuw meer keuze, gemak en connectiviteit.

Reizigers profiteren van ons intensieve routenetwerk en kunnen naadloos internationale en binnenlandse routes combineren. Met daarbij opgeteld ons bekroonde en hoogstaande serviceniveau aan boord

Groei internationaal netwerk

De komst van een vierde dagelijkse vlucht tussen Delhi en Dubai is de reactie van de luchtvaartmaatschappij op de aanhoudende vervoersgroei tussen de beide hoofdsteden. Dubai behoort tot haar populairste bestemmingen in zowel het zakelijke als vrijetijdssegment.

 

 

De introductie van Manchester-Mumbai brengt het aantal internationale bestemmingen van de maatschappij op 21. Zowel in Mumbai als in Manchester biedt Jet Airways een groot aantal doorverbindingen in samenwerking met haar partners KLM, Virgin Atlantic en Air France.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.