Leer meer over de allernieuwste ontwikkelingen in het onderwijsveld

‘De New Yorkse aanpak van schooloverstijgend leren’. ‘Engels voor kleuters’. ‘Digitalisering op school, 7 voorbeelden uit de dagelijkse praktijk’. Dit zijn drie van de 230 sessies van de Onderwijsacademie. Dit is een onafhankelijk congresprogramma, gekoppeld aan het onderwijsevent NOT 2019, dat van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden.

De sessies zijn overzichtelijk geclusterd in de volgende thema’s: Didactiek, Technologie & ICT, Opleiding, advies & Beleid, Dagtrips, Theater & Cultuur en Facilitair & Inrichting. De onderwerpen zijn bepaald door het onderwijsveld zelf en getoetst bij de 1500 leden van het Onderwijspanel.

 

 

Verdeeld over de beurs zijn elf theaters gebouwd. Daarnaast worden er nog eens 140 sessies verzorgd op vijftien themapleinen en is de NOT Innovatie Route terug. Naast de Onderwijsacademie zijn er 130 workshops die worden gegeven door exposanten.

 

 

Wie online zijn gratis ticket regelt kan zich direct aanmelden voor één of meer sessies. De sessies zijn ook per dag en theater overzichtelijk gerangschikt.

 

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

 

Comments are closed.