Duizenden kinderen griezelden in musea door heel Nederland

In de herfstvakantie hebben duizenden kinderen heel spannende activiteiten beleefd in 200 musea door heel Nederland. Traditiegetrouw was de herfstvakantie (14 t/m 29 oktober) Museumkidsweek.

museum-kidsweek-2017

De 200 deelnemende musea zorgden voor meer dan 400 speciale activiteiten met een extra spannend tintje. Daarmee sloot de Museumkidsweek voor het eerst aan op het thema van de Kinderboekenweek: “griezelen”.

Museumkidsweek

Tijdens de Museumkidsweek konden kinderen bij de deelnemende musea ook op zoek naar een bloedstollende plek om met het speciale Tikkit-fotokader een selfie te maken. Honderden kinderen hebben inmiddels hun foto geüpload op museumkidsweek.nl. Uit alle inzendingen worden de komende week 4 prijswinnaars gekozen. De hoofdprijs is een vip-weekend voor de winnaar en zijn/haar familie met een spannende avondontvangst in een Kidsproofmuseum.

 

 

Praktisch

De Museumkidsweek 2018 (13 t/m 28 oktober 2018) heeft als thema “Vriendschap” en vindt wederom plaats tijdens de herfstvakantie.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.