Stem op de wandelroute van het jaar!

Het eindejaar hangt in de lucht! De lijstjes komen eraan! Ook Toerisme Oost-Vlaanderen lanceerde een poll. Wat wordt de wandelroute van het jaar? Wie wil, kan nog tot 28 november meebeslissen.

De vijf genomineerde wandelroutes zijn de meest gedownloade routes die Toerisme Oost-Vlaanderen in 2018 per regio registreerde. Deelnemers aan de poll kiezen uit die shortlist hun favoriete route, geven een antwoord op een schiftingsvraag en kunnen een wandelpakket ter waarde van 50€ winnen.

 

 

Gedeputeerde-voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen Eddy Couckuyt roept op tot een massale deelname aan de poll. “Bij de vorige poll kwam Den Bunt in Hamme uit de bus als winnaar, een prachtig wandelgebied in Scheldeland, en een terechte winnaar. Wij zijn heel benieuwd wie er dit keer met de eerste prijs gaat lopen. Mijn stem is alvast uitgebracht, maar blijft uiteraard geheim.” De wandelroute van het jaar wordt bekendgemaakt in de decembernieuwsbrief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

 

 

De vijf genomineerden zijn:

 • Oude Kalevalleiroute (Meetjesland)
 • Ooidonkroute (Leiestreek)
 • Muziekbosroute (Vlaamse Ardennen)
 • Stropersbosroute (Waasland)
 • Asselkouterroute (Scheldeland)
 •  

   

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Comments are closed.