KreaDoe nodigt patiënten Prinses Máxima Centrum uit

Knutselen, tekenen, sieraden maken, cupcakes versieren; veel kinderen hebben een creatieve hobby. Daarom is er dit jaar tijdens KreaDoe een speciale Kids Dag. Op het Kids Plein zijn er op deze dag, zondag 4 november, allerlei workshops en activiteiten die kinderen kunnen volgen.

Omdat de organisatie van KreaDoe vindt dat ieder kind moet kunnen genieten van creatief bezig zijn, hebben ze een groepje kinderen die onder behandeling zijn in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie én die van knutselen houden uitgenodigd.De kinderen worden samen met hun ouders en hun broertje/zusje verrast door KreaDoe en haar exposanten. Ze kunnen kleuren, een KreaDoe-tattoo laten zetten, zich laten schminken en een workshop volgen bij het Magische Draadje.

 

 

Dat is een organisatie geleid door een moeder en dochter die samen met zogenoemde ‘magische makers’ pruikjes en opkikkertjes maakt voor kinderen die dit wegens ziekte kunnen gebruiken. De kinderen van het Prinses Máxima Centrum mogen bij het Magische Draadje een mooi gehaakte prinsessenpruik of een stoere ridderhelm uitkiezen. Jaarbeurs en het Prinses Máxima Centrum besloten eerder dit jaar de handen ineen te slaan. Zodoende is de samenwerking tussen KreaDoe en het Prinses Máxima Centrum tot stand gekomen.

Spaarvarkentjes

Bezoekers van het event kwamen het centrum al tegen in de kaartverkoopmodule waarin zij een donatie konden maken die ten goede komt aan het nationaal centrum voor kinderoncologie. Maar ook op de beursvloer is het centrum zichtbaar. Zo komen KreaDoe-fans een stand tegen waar zij voorlichtingsmateriaal kunnen vinden over het centrum. Op de terrassen staan door de kinderen zelfgemaakte spaarvarkentjes en collectebussen.

 

 

KreaDoe wordt woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Met ruim 300 stands, honderden workshops, winacties en 43 duizend bezoekers is KreaDoe het grootste DIY-event in Nederland, waar creatieve inspiratie vooropstaat.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.