Beleef deze herfstvakantie The Flying Dutch op Curaçao

Na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven is het deze herfstvakantie hoog tijd om het tropische Curaçao op z’n grondvesten te laten schudden tijdens The Flying Dutch! Wil je dansen op de beats van de grootste dj’s van Nederland terwijl je uitkijkt over het Caribische strand? En zie jij het wel zitten om na het feesten bij te komen aan het zwembad van het Livingstone Jan Thiel Resort?

Bemachtig dan nog last minute een plekje op Mambo Beach tijdens hét dance event op 25 oktober 2018!

De Line-up van The Flying Dutch

De line-up deze tropische danceavond? Onder andere grote namen als Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias, Lucas & Steve, Jeon en de lokale Caribische dj Menasa. Corendon is reispartner van het event en biedt exclusieve arrangementen aan voor feestgangers. Inclusief retourtickets, verblijf in het Livingstone Jan Thiel Resort, entreeticket voor het festival en vele feestelijke extra’s.

 

 

Get the party started bij Livingstone Jan Thiel Resort

Het 4-sterrenhotel Livingstone Jan Thiel is dan de ideale uitvalsbasis. De hele week (20 t/m 28 oktober) waan je je op het resort in feestelijke sferen met diverse (after)party’s; lokale en internationale dj’s draaien van ontbijt tot late night. De kleurrijke accommodatie met ruime villa’s, relaxte appartementen en comfortabele hotelkamers stralen, samen met de tropische bloementuin, rust uit. Ideaal dus voor een relaxte zwoele herfstavond. Voor een diner of een drankje hoef je gelukkig ook niet ver, want je schuift zo aan in Don’s internationale restaurant.

 

 

Pakketreizen voor speciale beleving van bestemming

Reisorganisatie Corendon organiseert al jaren themareizen. Zo zijn er de succesvolle artiestenreizen met onder andere Wolter Kroes en Dries Roelvinken. Ook worden er onder het jongerenlabel GOfun al bijna 10 jaar geheel verzorgde feestvakanties verkocht. Onlangs lanceerde Corendon zelfs een speciale Instagram rondreis, waar reizigers in hun vakantie de mooiste Instagrammable foto’s kunnen schieten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.