Bezoek KreaDoe het grootste creatieve event van de Benelux

Het grootste creatieve event van de Benelux is dit jaar groter dan afgelopen editie. “KreaDoe is zo populair dat we al jaren groeien. Dit jaar hebben we besloten om er een extra hal bij te trekken”, aldus Yvette van Leeuwen, brandmanager van het vijfdaagse creatieve feestje in Utrecht. “We groeiden gewoon uit ons jasje.”

Vorig jaar merkte de organisatie van KreaDoe al dat het krapper werd op de vloer. “In 2017 kwamen er ruim 43 duizend, overwegend vrouwelijke, bezoekers naar KreaDoe. Een enorm aantal en een groei ten opzichte van het jaar daarvoor”, vertelt Yvette. “Omdat wij nog zoveel wensen en dromen hebben voor KreaDoe hebben we besloten dat er dit jaar maar een hal bij moest komen. Dat vinden we spannend, maar vooral ontzettend leuk. Want op deze manier kunnen we nog meer laten zien.”

KreaDoe-fans kunnen dit jaar veel nieuws verwachten. “We hebben gemerkt dat het hebben van een gedeelde hobby/passie zorgt voor verbondenheid. Onze fans geven elkaar via onze Facebookpagina tips en adviezen.” Met dat in het achterhoofd bedacht het KreaDoe-team het nieuwe plein ‘KreaDoe Ontmoet’. Een plein ingericht als huiskamer waar in iedere hoek een andere hobby centraal staat en waar onze grootste fans de rol van gastvrouw bekleden. Bezoekers kunnen er met hun net gekochte spulletjes direct aan de slag en tips en ervaringen met andere bezoekers uitwisselen.

Inspiratiezone

Er is dit jaar nog veel meer nieuws. Zo is er een speciale Inspiratiezone, de Mashtag Creative Mashup, een Kidsplein en het Goedgemutste Breitheater waarvoor wordt samengewerkt met innocent en het Nationaal Ouderenfonds. Naast de vele nieuwe activiteiten worden de succesnummers van vorige edities uiteraard geprolongeerd. Zoals bijvoorbeeld het altijd populaire Cupcaketheater en de Bloggersspot.

 

 

Ook nieuw dit jaar is het enorme aantal auteurs van DIY-boeken die naar KreaDoe komen, dat waren er nog nooit zoveel. Zij zijn er voor een meet & greet, om demo’s te geven en om te signeren. Zo is Bobbi Eden er, zij lanceert op KreaDoe haar tweede haakboek. De bekendste mannelijke haker van het land Dendennis is er ook op alle KreaDoe-dagen. En voor bezoekers die alles willen weten van het mega populaire handlettering zijn onder andere Carla Kamphuis, Karin Joan en Karin Luttenberg er.

 

 

Workshops en shoppen

Veel bezoekers komen naar KreaDoe vanwege de vele workshops die er gevolgd kunnen worden. Dat kan tijdens deze editie natuurlijk ook weer. Uiteraard kan er ook weer volop geshopt worden. Honderden exposanten hebben hun mooiste en beste artikelen geselecteerd voor hét creatieve event van het jaar.

KreaDoe wordt woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Met ruim 300 stands, honderden workshops, winacties en 43 duizend bezoekers is KreaDoe het grootste DIY-event in Nederland, waar creatieve inspiratie vooropstaat.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.