Kid’s Middag bij Restaurant Gestrand op Camping de Lakens

Elke woensdagmiddag organiseert Restaurant Gestrand op Camping de Lakens een speciale Kid’s Middag. Op deze middagen worden er toffe activiteiten georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De activiteiten worden afgewisseld in de thema’s eten, actief en creatief.

Zo kunnen kinderen zelf broodjes bakken boven een kampvuur, zelf pizza bakken en versieren en koken met producten uit de natuur onder leiding van een kok. Ga voor actief en neem deel aan een workshop Kinderyoga of leer de technieken van het Beach voetbal en speel mee in een toernooitje. Liever creatief aan de slag? Maak dan een insectenpotje en ga daarna op onderzoek uit; heeft een spin 6 of 8 pootjes? Of laat je verrassen en leer wat je allemaal kunt doen met recyclede producten.

Highlight activiteiten

Daarnaast is er elke laatste woensdag van de maand een ‘Highlight activiteit’. Kinderen trekken bijvoorbeeld onder de stoere begeleiding van RUIG de duinen in en gaan op avontuur. Lekker sjouwen met takken, springen van omgevallen bomen en daarnaast de natuur ontdekken. Of word een echt strandreddertje. Ga met ‘Ontdekker Job’ het strand op en luister naar de verhalen over het strand, de zee en al het afval wat daar rondzwerft. Samen met Job gaan de kinderen strandjutten.

 

Lees ook dit artikel: Ontspannen op Camping de Lakens

 

Deelname aan de Kid’s middagen is gratis. Alleen voor de ‘Highlight activiteiten’ worden deelnamekosten gevraagd.

Avontuurlijke speeltuin

Direct naast Restaurant Gestrand is een supergave speeltuin. In deze speeltuin kunnen kinderen lekker klimmen, klauteren, tokkelen van de kabelbaan en glijden van de 20 meter lange glijbaan. Water en zand zijn in deze speeltuin de belangrijkste elementen, wat gegarandeerd staat voor urenlang speelplezier. Ouders hebben vanuit het restaurant of vanaf het zonnige terras direct zicht op de speeltuin.

 

 

Aanmelden voor de Kid’s Middag kan door te mailen. Check voor meer informatie over de Kid’s Middag de agenda op de website van restaurant Gestrand.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.