Le Boat lanceert het 2019 vaarseizoen met veel aanbiedingen

Met een vloot van 900 boten zonder vaarbewijs en meer dan 200 routesuggesties voor rivieren, kanalen, meren en lagunes, 22 vertrekplaatsen in Frankrijk, 13 in Europa en 2 in Canada, kan Le Boat trots zijn op
zichzelf als marktleider in riviertoerisme in Europa en Canada. Dit jaar laat Le Boat weer van zich horen omdat het in 50 jaar bestaat! Een verjaardag die het bedrijf gedurende het vaarseizoen van 2019 zal vieren met vele aanbiedingen en verschillende evenementen. De boot meldt nu al enkele nieuwtjes…stap aan boord!

Le Boat: terugblik op een mooie ontwikkeling

Het verhaal van Le Boat begint in 1969 met Michael Streat. De ondernemer wilde graag zijn enthousiasme voor de pleziervaart delen met de Franse vakantiegangers en richtte Crown Blue Line op. Hij begon met slechts 8 boten maar zag zijn bedrijf in de loop van de jaren al snel flink groeien. Zijn leidmotief: klanten een onvergetelijke en kwalitatieve vakantie op het water laten beleven. Na verloop van tijd slaagde het bedrijf erin om zich naar de top te werken en uiteindelijk marktleider te worden in riviercruises zonder vaarbewijs.
Eén van de meest recente hoogtepunten van Le Boat was een groot en zeer lonend evenement voor alle werknemers van het bedrijf: de opening van de eerste vertrekbasis in Canada in 2017.

Tegenwoordig heeft Le Boat de grootste vloot van boten zonder vaarbewijs ter wereld, een breed scala aan cruises in acht Europese landen (Frankrijk, België, Schotland, Ierland,Engeland, Nederland, Duitsland, Italië) plus in het al eerder genoemde Canada. Het bedrijf vaart al sinds de jaren zestig op de Franse waterwegen en is trots op zijn geschiedenis.Hoewel Le Boat blij is met de doorgemaakte ontwikkeling, is het niet van plan op te houden met innoveren. Het bedrijf wil verder en heeft diverse plannen voor de toekomst, vooral het aanbieden van nieuwe vaarbestemmingen aan klanten.

 

 

Een tweede vertrekbasis in Canada

2019 zal vooral worden gekenmerkt door de opening van een tweede thuisbasis in Canada. Gelegen in het centrum van het historische dorp Seeley’s Bay, biedt deze vertrekbasis reizigers de mogelijkheid om de schoonheid van de regio Ontario nog intensiever te beleven. Naast een heen- en terugvaart vanaf de eerst geopende basis in Smiths Falls kunnen vakantiegangers nu ook een enkele reis varen.

Deze ongekend mooie cruises zijn een waardevol cadeau voor alle liefhebbers van natuur en erfgoed. Le Boat neemt reizigers mee langs het Rideau Canal, een historisch kanaal in NoordAmerika, om al varend over de prachtige meren, rivieren en kanalen de wonderen van deze regio te ontdekken. Na een pauze in de schilderachtige dorpjes Portland, Westport en Seeley’s Bay worden reizigers als vanzelf uitgenodigd om
naar de stad Kingston te gaan. Met cultuur, gastronomie en beroemde evenementen, wemelt deze levendige
stad van ideeën die niemand onverschillig zal laten. De stad functioneert ook als een groot kruispunt met de Great Waterway. Niet ver van het Ontariomeer en de beroemde 1000 eilanden en de baai van Quinte, mag u de
natuurschatten van de Great Waterway, een prachtige uitgestrekte (water)vlakte die geen deel uitmaakt van de vaarroute van Le Boat, niet missen.

De Horizon vloot wordt uitgebreid met nieuwe boten

Dankzij het almaar groeiende succes van de Horizon boten zullen er in 2019 nog 19 boten worden toegevoegd aan
de vloot waardoor nog meer mogelijkheden voor pleziervaarders worden gecreëerd.

 

 

Le Boat kondigt de uitbreiding van zijn Canadese vloot aan met nieuwe Horizon modellen waaronder de nieuwe Horizon 5, de grootste boot in het assortiment. De boot heeft 5 hutten met een privé badkamer. Na de Horizon 2, 3 en 4 modellen is de Horizon 5 de ideale boot voor grote gezinnen en vriendengroepen; het model biedt slaapplaatsen voor maximaal 12 personen.

Vroeg boeken blijft van belang

De zomervakantie is voorbij, en het is al weer tijd om na te denken over uw volgende bestemming! Organiseer uw vakantie enkele maanden van tevoren en boek vroeg; zo beschikt u over de beste beschikbaarheid. U beslist dan zelf op welke data u vaart en in welke regio. Boek vóór 30 november 2018 uw 2019 vaarvakantie. Op dit moment profiteert u van de volgende aanbieding:

• 20% korting op een selectie data in het laagseizoen op Standard en Comfort boten
• 15% korting op alle andere data op Standard en Comfort boten
• 10% korting op Royal Mystique, Mystique en de Vision vloot
• 5% korting op de boten van de Horizon vloot

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.