Zo verdien je geld met je camper tijdens ADE

Volgende week start het grootste dance event van Amsterdam. Er is een grote vraag naar accommodaties in onze hoofdstad. Voor campereigenaren is dit hét moment om hierop in te spelen. Zij kunnen namelijk hun camper verhuren via het camperdeelplatform PaulCamper. Samen met Camping Zeeburg Amsterdam zorgen zij voor een vlekkeloos verhuur van de campers. De camping biedt namelijk speciaal een aantal plaatsen ter beschikking aan PaulCamper verhuurders om hun camper te stallen.

Voor camperbezitters is het een mooi moment om hun camper te verhuren via het platform van PaulCamper. Als de camper van deze mensen het grootste gedeelte van het jaar stil staat, is het dé kans om volgende week een centje bij te verdienen aan de camper. Campereigenaren kunnen zich inschrijven, ook kunnen huurders een camper naar keuze huren voor één of meerdere overnachtingen tijdens het grootste dance event van Amsterdam.

 

 

Om de verhuurders een veilig gevoel te geven en te zorgen dat de camperverhuur vlekkeloos verloopt, is op Camping Zeeburg Amsterdam een ‘PaulCamper Camper Nanny’ aanwezig. Deze wordt door PaulCamper ingezet om een oogje in het zeil te houden. Campereigenaren kunnen hun camper dus met een gerust gevoel achterlaten op de camping.

 

 

Campereigenaren kunnen hun camper uiteraard het gehele jaar verhuren via het platform van PaulCamper.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.