Deze rocklegende sluit het winterseizoen in Ischgl af

Op 30 april 2019 sluit de soul, rock en funk artiest Lenny Kravitz het winterseizoen af tijdens het legendarische Top of the Mountain Closing Concert in de lifestyle bestemming Ischgl. De Amerikaanse rocklegende neemt de wintersport en muziekfans mee naar het hart van het skigebied op 2.300 meter hoogte om daar de seizoensfinale te vieren met een openlucht concert.

De Top of the Mountain-concerten in Ischgl zijn uitgegroeid tot een begrip onder wintersporters en muziekliefhebbers. Dit winterseizoen staat de muziekicoon Lenny Kravitz op het podium tijdens het Top of the Mountain Closing Concert. Het unieke openlucht concert op 2.300 meter hoogte vindt plaats op de Idalp, midden in het skigebied Silvretta Arena.

 

 

De 54-jarige multi-instrumentalist zal klassiekers spelen zoals ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘It Is Not Over Till It’s Over’ en ‘Fly Away’, evenals nummers van zijn nieuwste album ‘Raise Vibration’ dat begin vorige maand verscheen. Het concert start om 13:00 uur en is gratis bij te wonen voor wintersporters met een geldige skipas. Dankzij de hoge ligging is het skigebied geopend tot 1 mei 2019.

Lenny Kravitz


Deze artiest, schrijver, producer en acteur heeft zich laten verleiden door de soul-, rock- en funk-invloeden van de jaren ’60 en ’70 en heeft vier opeenvolgende Grammy® Awards gewonnen en tevens een record gevestigd voor de meeste overwinningen in de ‘Best Male Rock Vocal’ categorie.

 

 

Naast zijn 11 studioalbums, waarvan wereldwijd meer dan 38 miljoen exemplaren zijn verkocht, is dit multitalent ook te zien in de films: ‘The Hunger Games’, ‘The Hunger Games: Catching Fire’, ‘Precious’ en ‘The Butler’. Kravitz verscheen zelf ook vaak op albums van andere artiesten zoals P. Diddy, Pharrell Williams, BB King, Eric Clapton, maar ook Erykah Badu, Prince, Guns N’ Roses, Mick Jagger en zelfs Michael Jackson. De albums ‘It Is Time For a Love Revolution’ (2008) en ‘Black And White America’ (2011) hebben beide tweede gestaan in de Nederlandse Album Top 100. De singles ‘Always On The Run’ (1991) en ‘I’ll Be Waiting’ (2007) zijn met een vijfde positie de hoogste hitnoteringen in de Nederlandse Top 40 geweest. Lenny Kravitz was in juni van dit jaar nog te zien in Ziggo Dome.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.