Een nieuwe blog voor actieve 50-plussers

Sinds 14 september is grijsopreis.nl in de lucht. Deze blog informeert en inspireert de zilveren generatie bij het realiseren van haar reisdromen. Of dit nu een zomervakantie is voor enkele weken naar Zuid-Afrika, of een wereldreis van enkele maanden door diverse continenten, op grijsopreis.nl zijn alle antwoorden te vinden om de reis voor te bereiden.

Zuid-Afrika

Daarnaast inspireert grijsopreis.nl de bezoeker met een gedetailleerde beschrijving en foto’s van vele bestemmingen. Al deze bestemmingen hebben de initiatiefnemers van grijsopreis.nl persoonlijk bezocht. Hun eigen ervaring is de basis van alle informatie op de blog.

De huidige 50-plusser is actief en reist veel. Tijd en budget zijn vaak geen beperking. Deze groep zal door demografische ontwikkelingen de komende tijd steeds groter worden. Bij de voorbereiding op de reis gebruikt deze groep steeds vaker internet. Daar zijn al vele reisblogs te vinden maar die richten zich eigenlijk zonder uitzondering op de jonge backpacker.

 

 

Voor de actieve 50-plussers is er nog geen unieke blog, terwijl blijkt dat zij een andere informatiebehoefte hebben. Zaken rondom veiligheid en gezondheid op reis zijn voor deze doelgroep een stuk belangrijker. Ook willen zij zich vooraf gedegen voorbereiden op de reis, waarbij men sterk leunt op persoonlijke waarnemingen van andere reizigers. Geïnteresseerden kunnen daarom bij grijsopreis.nl een persoonlijk reisadvies aanvragen.

 

 

Tijdens de “50plusbeurs”, van 18 tot en met 22 september aanstaande in de Jaarbeurs te Utrecht, is grijsopreis.nl aanwezig met een stand. Jaarlijks trekt deze beurs 100.000 bezoekers, die zich vooral oriënteren op het gebied van reizen en vakantie. Bezoekers kunnen hier kennismaken met de blog en informatie over diverse bestemmingen ontvangen.

Na de introductie van grijsopreis.nl zal binnenkort een internationale variant van de blog live gaan onder de naam “silver-travellers.com”. Ook werken de initiatiefnemers aan een unieke app, die reizigers in staat stelt hun reis optimaal te plannen en voor te bereiden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.