Jet Airways trotse sponsor van het KLM Open

Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, is er trots op om ‘airline sponsor’ te zijn van het fameuze KLM Open 2018, onderdeel van de European Tour. Tijdens de 99ste Dutch Open spelen 157 topgolfers om de begeerde titel en een prijzengeld van € 1,8 miljoen.

Jet Airways’ verbondenheid met het KLM Open is ook een bevestiging van het sterke partnership met KLM. Samen stimuleren de beide luchtvaartmaatschappijen niet alleen toeristisch en zakenverkeer tussen Nederland en India, maar ook wereldwijd via hun respectievelijke netwerken en codeshares.

 

 

India staat bekend om haar geweldige golfbanen en dankzij de naadloze vliegverbindingen met partners Air France en KLM biedt Jet Airways vanuit Amsterdam en Parijs 64 wekelijkse vluchten naar de Indiase hubs Mumbai, Delhi, Bangalore en Chennai; met doorverbindingen naar meer dan 40 bestemmingen in India.

 

 

“Het Indiase subcontinent ontwikkelt zich razendsnel en is een ‘must-visit’-bestemming voor de golfsport. Veel van India’s beste golfbanen liggen in het zuiden van het land, onder meer in en rond Bangalore, een van de Indiase hubs van Jet Airways. In de afgelopen periode zijn er veel nieuwe, door topontwerpers vormgegeven, golfbanen gereedgekomen”, aldus Alok Sawhney, Head of Continental Europe Jet Airways.

Indiaas golftalent

Kanshebbers om KLM Open 2017-winnaar Romain Wattel op te volgen zijn onder meer de Brit Lee Westwood, de Duitser Martin Kaymer en het Indiase golftalent Shubhankar Sharma. Als ‘hole 8-sponsor’ maakt Jet Airways een hole-in-one extra aantrekkelijk met een exclusieve reis naar India voor twee personen.

De getalenteerde Shubhankar Sharma is de sensatie van dit seizoen en een extra reden om het KLM Open dit jaar te bezoeken. De amper 21-jarige heeft al twee toernooien op zijn naam staan en staat tweede in de “Race to Dubai”. De ambitieuze Sharma ontving een speciale uitnodiging van Augusta National om dit jaar op de Masters te spelen. Hij zal nu ook op het KLM Open te bewonderen zijn. Shubhankar Sharma is een van de Indiase topgolftalenten in navolging van internationaal bekende namen als Shiv Kapur, Jeev Milkha Singh en Jyoti Randhawa.

Voorafgaand aan het KLM Open was er tijdens de Pro-Am op 12 september een Nederlands-Indiase krachtmeting. V.l.n.r. Marnix Fruitema (Executive Vice President Jet Airways), H.E. Venu Rajamony (Ambassadeur van India), Shubhankar Sharma (Team Professional) en Cees Klinkenberg (President Uniglobe).

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.