Warm regenjack voor onbestendige herfstdagen

Het nieuwe Whitlow Stretch Jack van Regatta houdt je lekker warm en droog tijdens uitdagende wandeltochten. Dat is te danken aan de werking van de Isotex 10.000-stof met Thermore 4-way stretch. Dat maakt de jas wind- en waterdicht en optimaal ademend zodat transpiratievocht goed wordt afgevoerd. Zo blijf je ook droog van binnenuit.

Je ervaart een optimale bewegingsvrijheid omdat ook de voering stretch is. De verstevigde capuchon is in twee richtingen verstelbaar en biedt extra bescherming. De regenjas is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik en is voorzien van een ritssluiting en verschillende zakken met ritssluiting.

 

 

Informatie

Regatta Whitlow Stretch voor dames, consumentenadviesprijs € 144,95. Verkrijgbaar via de outdoorwinkel en bol.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.