Voordelig naar de beste shows tijdens NYC Broadway Week

Altijd al eens een Broadway show willen bezoeken in New York City? Dan is de NYC Broadway week echt iets voor jou. Van 3 t/m 16 september kun je met 2 tickets voor de prijs van 1 naar de beste voorstellingen en geniet je van de top van de theaterwereld in New York City. Of je nu kiest The Lion King, Frozen of The Phantom of the Opera, het wordt ongetwijfeld een avond om nooit te vergeten!


De populaire halfjaarlijkse promotie vindt voor het 8e jaar op rij plaats en blijkt elke editie weer een succes onder zowel New Yorkers als toeristen. NYC & Company, het officiële marketing- en toerismebureau van de stad New York, kondigt aan dat kaarten voor Broadway Week vanaf nu te koop zijn op de website.

 

 

‘Het bezoeken van een Broadway show is essentieel voor de echte New York ervaring’, vertelt Fred Dixon, CEO van NYC & Company. ‘Of je nu kiest voor een klassieker of liever naar een nieuwe productie gaat, de 2=1 Broadway week promotie geeft iedereen de kans om een van de vele shows bij te wonen voor een voordelige prijs.’

 

 

Sinds de lancering in 2011 zijn er in totaal al meer dan 1.225.000 tickets verkocht, wat 84 miljoen dollar omzet voor Broadway heeft opgeleverd. Kaarten zijn te koop op basis van beschikbaarheid en vanwege het grote succes is het mogelijk dat shows uitverkocht raken. De 24 deelnemers aan de NYC Broadway Week zijn:

 • Aladdin
 • Anastasia
 • The Band’s Visit **
 • Beautiful: The Carole King Musical
 • Bernhardt/Hamlet **
 • Carousel**
 • Chicago The Musical
 • Come From Away **
 • Frozen**
 • Gettin’ the Band Back Together**
 • Head Over Heels**
 • Kinky Boots
 • The Lion King
 • My Fair Lady**
 • The Nap**
 • Once on This Island
 • The Phantom of the Opera
 • The Play That Goes Wrong
 • School of Rock
 • SpongeBob SquarePants
 • Straight White Men**
 • Summer: The Donna Summer Musical**
 • Waitress
 • Wicked

**Nieuwkomers in de NYC Broadway Week

‘Het leuke aan Broadway is dat er voor elk wat wils is,’ zegt Charlotte St. Martin, President van The Broadway League. ‘Onze langdurige samenwerking met NYC & Company maakt het extra makkelijk voor bezoekers om een onvergetelijke ervaring op te doen in de nummer één theaterbestemming van de wereld, New York City!’

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.