Speciale maaltijden op ’s werelds langste commerciële vlucht van 18 uur

Vanaf 11 oktober a.s. zet Singapore Airlines haar nieuwe Airbus A350-900ULR (ultra-long-range) in op de non-stop vluchten tussen Singapore en New York (Newark Liberty International Airport). Met een afstand van maar liefst 16.700 km en een reistijd van 18 uur en 45 minuten tussen beide steden wordt dit de langste commerciële vlucht ter wereld.

Gezien de lange reistijd zullen passagiers weinig lichaamsbeweging hebben en daarom heeft Singapore Airlines, in samenwerking met het Amerikaanse wellnessmerk Canyon Ranch, voedzame en hydraterende maaltijden ontwikkeld. Deze speciale maaltijden komen als aanvulling op de gebruikelijke maaltijden die aan boord zullen worden geserveerd.

Slaapstrategieën

Daarnaast bieden Singapore Airlines en Canyon Ranch passagiers op de ultralange vluchten ook wetenschappelijk onderzochte ‘slaapstrategieën’. Dit, in combinatie met speciale instellingen van de cabineverlichting, om de slaap aan boord te bevorderen. Tevens kunnen passagiers via KrisWorld, het veel bekroonde inflight entertainmentsysteem van Singapore Airlines, speciale oefeningen doen om gedurende de vlucht zo fit mogelijk te blijven. Deze oefeningen worden geleid door fysiologen van Canyon Ranch.

 

 

Singapore Airlines zal bovenstaande ook introduceren op haar rechtstreekse vluchten vanuit Singapore naar San Francisco en Los Angeles. De nieuwe A350-900ULR is voorzien van slechts 67 Business Class stoelen en 94 Premium Economy Class stoelen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.