Grote hulpactie Jet Airways en NGO’s voor Kerala

Jet Airways, India’s toonaangevende full service luchtvaartmaatschappij, verzorgt kosteloos het luchtvervoer van noodhulppakketten naar de door overstromingen getroffen deelstaat Kerala. De maatschappij werkt daarbij nauw samen met de deelstaatregering en diverse NGO’s zoals Resul Pookutty Foundation, Uday Foundation, The Art of Living, Karukapadath Charitable Trust, Rotary India, Doctors for You en Americares India.

Tot nu toe heeft Jet Airways al ruim 10 ton aan eerste hulpgoederen naar het zwaar getroffen Kerala vervoerd, waaronder medicijnen, kleding, babyvoeding, rijst, melkpoeder en dekens. In de kritische situatie van dit moment is snelle en doeltreffende hulp essentieel. In samenwerking met Jet Airways en de NGO’s laten ook Indiase personalities zoals superster Amitabh Bachchan, Oscar-winnaar Resul Pookutty en Alia Bhatt zich niet onbetuigd.

 

 

Vinay Dube, CEO Jet Airways, zegt: “Jet Airways staat met grote overtuiging zij aan zij met de bevolking van Kerala. Onze inspanningen zijn bescheiden als men zich de ernst en omvang van deze catastrofe realiseert. We doen alles wat in ons vermogen ligt om bij te dragen aan het herstel na deze menselijke tragedie.”

 

 

In aanvulling op het vervoer van hulpgoederen heeft Jet Airways de economy class tarieven op de directe vluchten naar en van haar bestemmingen in de deelstaat Kerala (Thiruvananthapuram, Kozhikode, Kochi) en Mangalore op een vast tarief gemaximeerd. De maatschappij heeft bovendien extra internationale en binnenlandse vluchten ingezet om de bereikbaarheid van het gebied te vergroten. Per 24 augustus zal Jet Airways ook extra dagelijkse vluchten uitvoeren tussen Bangalore en het militaire vliegveld van de stad Kochi.

De maatschappij heeft via haar call centre een informatieteam beschikbaar om de meest actuele en aanvullende informatie over vluchten en tarieven te verkrijgen. Deze informatie is ook via haar website en de Jet Airways App beschikbaar.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.