Jet Airways breidt codeshare-samenwerking met Bangkok Airways uit

Jet Airways, India’s toonaangevende fullservice luchtvaartmaatschappij, en Bangkok Airways, Asia’s Boutique Airline, hebben een uitbreiding van hun codeshare-samenwerking aangekondigd. Dit biedt gasten die tussen bestemmingen in India, Thailand en Viëtnam reizen meer en makkelijkere reismogelijkheden, doordat vluchten van de beide maatschappijen met ingang van 23 augustus naar keuze gecombineerd geboekt kunnen worden.

jet-airways-boeing-777

De uitbreiding van de codeshare-samenwerking betekent dat Jet Airways haar vluchtnummers zal toevoegen aan Bangkok Airways vluchten tussen Bangkok en de populaire Thaise bestemmingen Chiang Mai, Chiang Rai, Koh Samui, Krabi, Phuket, Sukhothai en Trat alsmede naar Da Nang en Phu Quoc in Viëtnam. Op dit moment is al een codeshare-samenwerking van kracht op de Bangkok Airways vluchten tussen Mumbai en Bangkok en die van Jet Airways van Mumbai en Delhi naar Bangkok.

 

 

Als reactie op de codeshare-uitbreiding stelt Gaurang Shetty, Whole-time Director, Jet Airways: “Deze samenwerking past in ons continue streven om onze gasten wereldwijd meer keuze aan reisopties te geven. Jet Airways en Bangkok Airways zijn al codeshare-partners sinds 2013 en met deze uitbreiding ontsluiten we zeven populaire en veel bezochte toeristische bestemmingen in Thailand voor onze gasten. Ook verstevigen we onze positie in en naar groeimarkt Viëtnam.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.